Powerbeats4

Gambar Powerbeats4 Anyar Bocor

Media Jerman wis nerbitake gambar pisanan babagan kepiye Powerbeats4, kanthi desain sing meh padha karo Powerbeats Pro. Kasedhiya kanthi 3 warna.

Steve Jobs

Steve Jobs mesthi ngancik 65 dina iki

Steve Jobs mesthi ngancik 65 dina iki. Gambar Apple mesthi digandhengake karo Steve lan uga sebaliknya. Kaloro konsep kasebut ora dingerteni kanthi kapisah.