Mobil apel

Mobil tes Apple kelangan unit

Apple duwe sawetara korban ing dhaptar mobil sing kasedhiya kanggo proyek Titan. Iki ora ngalangi kemajuan ing proyek iki

Logo AirDrop

Cara nggunakake AirDrop ing Mac

Kepiye cara nuduhake file nganggo AirDrop ing Mac? Kita nerangake cara kerjane, syarat Mac kanggo nggunakake lan solusi kanggo masalah sing paling sering.

iFixit - AirPods

AirPods ora bisa didandani

Minangka kemajuan taun, teknologi ngidini pabrikan ngluncurake piranti sing luwih cilik kanthi konsentrasi teknologi sing luwih apik ing ....

Podcast apel

Podcast 10 × 20: Gosip, Gosip

Seminggu maneh, kita nggawa podcastapple kanggo nuduhake pendapat sampeyan karo sampeyan babagan jagad Apple. Minggu iki desas desus wis rame