Apple TV +

Analis cukup rame ing Apple TV +

Sawetara analis prédhiksi udakara 12 yuta pelanggan Apple TV + ing taun 2020 iki lan samesthine bakal nambah dadi 21 yuta ing taun 2021

NgarepPod

HomePod bakal teka ing Jepang

Miturut situs web resmi Apple ing Jepang, HomePod bakal teka ing negara iki, mula bakal nambah jumlah negara sing kasedhiya.

Sidecar ing macOS Catalina

Model Mac Kompatibel Sidecar

Yen sampeyan ora ngerti manawa Mac kompatibel karo fungsi Sidecar, ing ngisor iki bakal nuduhake kabeh model sing kompatibel karo fungsi anyar iki.

Marc gurman

Mark Gurman nolak bocor Mac Pro

Mark Gurman nolak bocor Mac Pro. Jebule curiga amarga macem-macem alasan lan pungkasane dikonfirmasi manawa kasunyatane ora nyata.