iCloud

Cara metu saka iCloud ing Mac

Yen sampeyan arep adol Mac, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye cara mbusak kabeh data sing ana gandhengane karo akun iCloud.

macOS Mojave ing MacBook

Cara nganyari macOS Mojave

Nganyari sistem wis ganti lokasine kanthi mbebasake macOS Mojave lan ora bisa ditemokake ing Mac App Store.