Aplikasi Apple Event ing nganyari TV Apple kanggo intine

Mung kari sawetara dina kanggo intine Apple, khusus tanggal 12 September. Jinis-jinis acara kasebut disiarake kanthi streaming dening Apple ing aplikasi Apple Event ing Apple TV dianyari kanggo intine sing bakal ditindakake tanggal 12 September ing Steve Jobs Theatre ing Cupertino

Nambah audio Bluetooth ing Mac, meksa codec aptX utawa AAC

Kualitas streaming audio Bluetooth saya apik ing taun-taun pungkasan. Nganti saiki, kerugian bisa uga ora dingerteni anggere kita Ngapikake audio liwat Bluetooth ing Mac, meksa codec aptX utawa AAC, kanggo entuk kualitas swara ing puter maneh audio.

Pamaca RSS Reeder 3 sing populer dadi gratis

Pamaca warta utawa publikasi sukses banget taun kepungkur. Iki minangka cara kanggo dilaporake babagan layanan warta sampeyan, utawa pilihan maca RSS Reeder 3 sing populer dadi gratis kanthi nganyari dina iki. Kayane aplikasi kasebut ora diterusake.

macOS Mojave

Apple ngeculake macOS Mojave beta 9 kanggo pangembang

Sawetara menit kepungkur Apple ngluncurake beta 9 macOS Mojave kanggo pangembang. Jumbuh karo tradhisi ngirim betas ing dina Senin, minggu iki Apple mbaleni ngeculake beta 9 macOS Mojave kanggo pangembang, mung seminggu sawise beta pungkasan dirilis. Master Emas diajab

Drone Vista Apple Park

Apple nyumbang $ 1 yuta kanggo mbantu banjir Kerala

Apple wis nglumpukake sumbangan anonim sawetara dina liwat iTunes kanggo mbantu korban banjir, sing nandhang Apple menehi 1 Yuta dolar kanggo mbantu banjir Kerala, sing bakal diwenehake menyang LSM Mercy Corps lokal kanggo paling mlarat

Draf Cathetan Aplikasi Pungkasan menyang macOS

Antisipasi sing luwih gedhe yaiku nggawe Draf menyang Mac. Salah sawijining aplikasi pertama sing entuk pasar kanggo njupuk cathetan saka iOS, bakal menehi aplikasi Draf cathetan pungkasane teka ing macOS. Sanajan ora kabeh fitur sing diarepake teka ing rilis awal, dheweke bakal teka mengko

Apple mbukak toko Kyoto sadurunge dina Sabtu mbukak

Sawetara jam kepungkur Apple ngumumake pembukaan toko Kyoto, sing dijadwalake dina Setu ngarep. Iki minangka tambahan kanggo bukaan Apple ing Jepang. Apple mbukak toko Kyoto sadurunge dibukak dina Setu. Materi khas saka Jepang wis digunakake ing konstruksi kasebut

QuickLook macOS Mojavi-video

Cara mbusak cache Tampilan Cepet ing macOS

Sapa sing ora ngerti Quick Look, iku fungsi macOS sing ngidini kita ndeleng cepet file: audio, gambar, video utawa dokumen, kanthi Tutorial babagan cara mbusak cache Quick Look ing macOS, folder kasebut dununge ing endi kabeh cache macOS ditemokake lan diresiki

Siapke Touch Bar kanggo Safari ing macOS

Sawetara dina kepungkur, sampeyan wis ngomong babagan cara ngatur toolbar Safari kanggo macOS supaya luwih cocog karo kabutuhan lan Konfigurasi Touch Bar kanggo Safari ing macOS, supaya fungsi sing paling gampang digunakake langsung diakses saka keyboard.

Apple Ngenalake New Orland Square Mall lan Irvine Spectrum Center

Ing kaca sing padha iki, kita ngarepake renovasi Apple Store sing ana ing Orlando Square Mall lan Irvine Spectrum Center. Ing kesempatan iki, Apple Apple nyedhiyakake toko-toko anyar Orland Square Mall lan Irvine Spectrum Center. Ganti lokasi toko ing tengah kanggo ngirit ruangan

Entuk kacepetan 10 Gb iMac ing Mac apa wae amarga adaptor OWC

Pangguna sing ngatur akeh informasi ing jaringan kasebut, muga-muga adaptor sing wis diluncurake perusahaan OWC ing pasar. Entuk kacepetan 10 Gb / s iMac ing Mac apa wae amarga adaptor OWC, sing kita kenal minangka Thunderbolt 3 10G Ethernet Adapter

Pelindung layar MacBook Pro sing diselehake kanthi magnetik

Debat chip ARM dibukak maneh ing Mac

Wis pirang-pirang taun ana debat sing kuat babagan kemungkinan ndeleng Mac nganggo chip ARM. Apple durung nate menehi komentar babagan babagan kasebut, nanging ide kasebut debat babagan kenyamanan chip ARM ing Macs dibukak maneh, nalika perusahaan kasebut negesake manawa bisa padha karo kinerja Intel.

Kacamata macbook

Setel toolbar Safari ing macOS

Aplikasi MacOS ora ditandhani karo kustomisasi sing akeh, nanging uga, kabeh nduweni prelu sing dibutuhake lan iki Sinau babagan cara ngonfigurasi toolbar Safari ing macOS, kanthi sawetara langkah sederhana, kanggo nyetel selaras karo selera sampeyan

iMac anyar

Pengetan kaping 20 iMac

Tanggal sing dipilih dening Apple yaiku tanggal 15 Agustus 1998, kanggo masarake salah sawijining Mac paling penting sing wis dingerteni. Model iki ora ana gandhengane. Rong puluh taun kepungkur wiwit iMac pisanan diluncurake ing pasar. Model G20, kanthi warna sing cerah lan plastik transparan sing ngidini sampeyan ndeleng ing njero.

Toko Orlando Park lan Irvine ganti lokasi tanggal 18 Agustus

Ing tengah ndandani Apple Store ing saindenging jagad, saiki wayahe ngganti toko Irvine ing Los Angeles, uga Taman Orlando, sing bakal mindhah toko The Orlando Park lan Irvine, ngganti lokasi ing tanggal 18 Agustus kanthi lokasi sing luwih gedhe, dicocogake karo persyaratan Apple anyar

Sawetara model MacBook adol ing permukaan gedhe

Ing sawetara dina pungkasan, gagasan nganyari maneh saka sawetara kompak Mac dadi kuat, nalika musim gugur sabanjure. Kita ngomong babagan sawetara model MacBook sing bisa didol ing toko gedhe. Ora dingerteni yen istirahat saham utawa dheweke wis siyap kanggo pangowahan model

Cara mriksa status batere ing aksesoris Mac

Suwe-suwe, aksesoris sing umume digunakake ing iMac, kayata Magic Keyboard, Trackpad utawa Magic Mouse, dipriksa status batere aksesoris kanggo Mac, ngakses konfigurasi saka Preferensi sistem

MacBook Pro nganggo Touch Bar

Dheweke ngatur kontrol Mac ing persiyapan Wi-Fi pisanan

Saka wektu ke wektu, para ahli keamanan saka saindenging jagad ketemu ngrembug babagan masalah keamanan. Salah sijine yaiku konferensi Black Hat sing bisa ngontrol Mac ing konfigurasi Wi-Fi pertama, ing komputer sing disiapake kanthi paket bisnis tartamtu.

Toko Teater Apple Tower bakal dadi pusat acara uga toko

Perusahaan sing berbasis ing Cupertino kasebut wis negosiasi karo Dewan Kota Los Angeles suwene luwih saka rong taun kanggo entuk persetujuan Sawise persetujuan kanggo ngowahi Tower Theatre lawas dadi Apple Store anyar wis ditutup, Apple wis ngumumake sawetara rencana karo fasilitas anyar kasebut.

MacBook_pro_2018

Penjualan Mac ambruk 13% ing kuartal pungkasan

Ing presentasi asil kuartal kaping 3 fiskal Apple sing ditampilake sawetara jam kepungkur, kita weruh tuwuhing laporan laba penjualan Mac mudhun 13% ing kuartal pungkasan, dibandhingake karo periode sing padha taun kepungkur. Sanajan mangkono, periode kasebut ora homogen

4 yuta pangguna minangka bagean saka program beta Apple

Sajrone pirang-pirang taun, Apple nggawe program beta umum, program beta publik sing wis diidini, lan terus ngidini Tim Cook, nyatakake sajrone konferensi asil pungkasan yaiku jumlah pangguna program beta publik yaiku 4 yuta.

MacOS Mojave beta 5 ngaktifake percepatan eGPU saben aplikasi

Beta 5 macOS Mojave nggawa sawetara warta penting, yen sampeyan salah siji sing pengin nyepetake grafis Mac. Saiki sampeyan bisa ngaktifake beta 5 macOS Mojave ngidini sampeyan nggunakake akselerasi eGPU saben aplikasi, milih fungsi iki kanggo entuk informasi aplikasi

AirPods ing kothak pengisian daya

Ngatur setelan AirPods ing Mac

Yen sampeyan minangka salah sawijining pangguna sing tuku AirPod sajrone sawetara minggu sawise dirilis, sampeyan bisa uga ora bisa nggunakake Customize setelan AirPods ing Mac kanthi setelan khusus kanggo macOS kanthi independen ing piranti liyane

Film The Heroes of Time, bisa dadi seri ing televisi Apple

Kita bakal ngerti sethithik babagan konten sing bakal dijadwalake televisi Apple kanggo wulan pisanan taun 2019. Salah sawijining konten pungkasan sing The Heroes of Time, bisa dadi seri ing Apple TV. Iki nyritakake babagan bocah lanang umur 11 taun sing lelungan liwat wektu.

Grovemade nggawa kita basis kanggo Keyboard Piandel kayu

Grovemade minangka merek aksesoris sing kondhang, ing endi bagean penting saka produk yaiku stand keyboard. Apple Magic Keyboard yaiku Grovemade menehi basis kanggo Keyboard Piandel kayu kanggo keyboard standar lan keyboard numerik

Jonathan Ive diajak ngobrol nalika mengeti majalah Wired kaping 25

Jonathan Ive minangka eksekutif Apple sing apik. Bisa diarani manawa wis ngliwati meh kabeh departemen perusahaan. Nanging apa maneh Jonathan Ive, ngundang pidato babagan mengeti majalah Wired kaping 25, sing bakal dianakake tanggal 15 Oktober, bareng karo CEO liyane saka jagad teknologi

Intel

Intel bakal siyap kanggo prosesor anyar kanggo Mac mini

Nganti saiki, Mac mini minangka komputer Apple sing paling suwe ora dianyari, malah nganti putus asa sawetara pangguna yen Intel bakal siyap kanggo prosesor anyar kanggo mini Mac, kanthi dirilis prosesor Intel Bean Canyon. 

Enpass bakal duwe fitur-fitur anyar sing penting ing versi 6

Pangatur tembung sandhi dianyari menyang versi 6 kanthi fitur-fitur anyar sing penting. Saiki kita bisa ngatur sawetara dada sekaligus lan Enpass duwe fitur-fitur anyar sing penting ing versi 6, kanthi klebu peti independen sing beda kanggo tembung sandhi

Apple Pay

Apple Pay teka ing eBay nalika musim gugur.

Sawetara minggu kepungkur, nalika Apple Pay digabung dadi rong institusi finansial utama ing negara kasebut, kayata Banco Sabadell lan Bankia. Apple Pay bakal teka ing eBay nalika musim gugur iki, sanajan ora kabeh pangguna bakal nampa nganyari pambayaran sekaligus.

Pemroses Intel

Intel Power Gadget, kasedhiya maneh kanggo macOS

Saben item warta saka Intel metu saiki, nggawe sawetara pangarepan, sanajan ing prekara iki mung ana pedhot sambungan sementara ing Power Gadget Intel, maneh kasedhiya kanggo macOS sawise dinonaktifake ing situs web kanggo ditinjau sawise ana masalah. i9 ing MacBook Pro

Pandhuan Anggota HomePod

Apple nggawe acara HomePod kanthi pitakon lan jawaban

Ora ana barang sing dingerteni ing sekitar HomePod. Saiki, produk saka perusahaan sing ora didol ing kabeh negara. Dadi produk Apple nggawe acara HomePod kanthi pitakon lan jawaban nalika kaping 25 Los Angeles ing forum komunitas HomePod

Ed Sheeran dadi perdana dokumenter ing Apple Music tanggal 28 Agustus

Ing rong taun kepungkur, kita wis ndeleng kepiye penyanyi Ed Sheeran wis dadi salah sawijining wahyu ing jagad musik sing ora ana gandhengane. Kita wis duwe tanggal kanggo perdana film dokumenter babagan urip Ed Sheeran, sawijining film dokumenter sing kita nuduhake wiwitane penyanyi ing musik nganti saiki

BlackMagic eGPU uga siyap kanggo monitor USB-C

Jam kepungkur, kita ngrembug babagan ngeculake grafis eksternal pisanan sing kompatibel karo Mac, sing dipasarake Apple ing situs web kasebut. Model sing dipilih The BlackMagic eGPU uga siyap kanggo monitor USB-C. Kita bisa nyambungake rong monitor menyang macem-macem format kanthi langsung.

Beta umum tvOS 12 kaping telu saiki kasedhiya

Tingkat peluncuran betas sing beda-beda sing digunakake Apple saiki, kayane wis ilang order lan konser sing ora beta beta publik kaping telu saka tvOS 12 saiki kasedhiya kanggo pangguna sing pengin nginstal lan mriksa Apa anyar ing versi sabanjure tvOS bisa nindakake.

Kasus Apple Anyar kanggo MacBook Pro 2018

Pro MacBook 2018 durung ditampilake dhewe. Pirang-pirang wulan kepungkur, kita menehi eGPU pisanan sing didol Apple ing toko, lan saiki kita menehi sampul Anyar kanggo MacBook Pro 2018, digawe saka kulit bermutu, lan warna: coklat matte, biru tengah wengi lan ireng

MacBook Pro 2018 inci 13 duwe batere luwih gedhe lan chip T2 ing njero

Minggu kepungkur, wong-wong saka Cupertino gawe anyar liwat situs web, kisaran MacBook Pro, kanthi prosesor anyar, luwih akeh RAM, SSD plus Wong-wong saka iFixit wis nindakake MacBook Pro 2018 anyar kanggo proses pembongkaran, khusus model 13 inci lan wis nemokake macem-macem anyar

Betas awan: nontonOS 4 lan tvOS 5 beta 12 dirilis

Sajrone dina iki, Apple ngeculake betas saka sistem operasi, saengga bisa dipoles kanthi apik lan para pangembang duwe Betas Afternoons: Beta 4 saka watchOS 5 lan tvOS 12. Dirilis saiki ora ana warta sing penting, kajaba koreksi kesalahan.

Latar mburi MacOS Mojave

Beta pangembang MoOSve macOS kaping papat saiki wis kasedhiya

Sanajan kasunyatane, akeh sing lagi preinan, akeh insinyur Apple sing ditinggal preinan ing wulan Juli saben taun lan Wong-wong saka Cupertino ngluncurake beta kaping papat kanggo pangembang macOS Mojave, nawakake kompatibilitas karo MacBook Pro 2018