safari

Cara ngidini pop-up ing Safari

Pop-up dadi perkara sing ala kanggo Internet sawetara taun kepungkur lan meh kabeh browser mblokir kanthi asli. Kita nuduhake sampeyan carane ngidini ing Safari kanggo Mac

Siri

CEO Siri ninggalake Apple

Bill Stasior, kepala Siri suwene 7 taun, ngumumake yen dheweke bakal ninggalake Apple, kanthi tanggung jawab John Giannandrea

Podcast apel

Podcast 10 × 15: Apple ing taun 2019

Sajrone seminggu liyane, kabeh iPhone lan aku saka tim Mac Aktualitas wis rapat kanggo ngrembug babagan warta paling anyar sing ana gandhengane karo jagad Apple lan lingkungane.