Warta ID Apple

Cara ngerti nalika nggawe ID Apple

Apa sampeyan pengin ngerti kapan tanggal nggawe ID Apple? Kita mulang supaya sampeyan bisa nemokake liwat panggunaan iTunes lan riwayat tuku

Tampilan Mac ireng lan putih

Cara nguripake layar Mac dadi ireng lan putih

Apa sampeyan kudu nggarap layar Mac kanthi warna ireng lan putih? macOS nduweni fitur serial sing ngidini sampeyan bisa kerja kanthi cara kaya ngono. Iki ditujokake kanggo wong sing duwe masalah penglihatan

Spotify

Spotify tekan 75 yuta pelanggan

Perusahaan Swedia nembe ngumumake angka paling anyar kanggo jumlah pangguna sing mbayar lan versi gratis, nganti 75 yuta pangguna.

macOS-Dhuwur-Sierra-1

Cara mateni koreksi otomatis ing macOS

Ing luwih saka siji kesempatan, mateni koreksi otomatis macOS bisa dadi pilihan sing paling apik nalika korektor ora mandheg ngowahi kabeh sing kita tulis.

atur lengganan macOS iTunes

Cara ngowahi lengganan Apple saka Mac liwat iTunes

Apa sampeyan pengin sinau cara ngatur lengganan iTunes? Ing kene kita menehi tutorial cilik sing bakal ngidini sampeyan ngerti pirang-pirang lengganan sing isih valid, cara lengganan utawa carane nganyari

MacBook Mikroskop

Cara nemokake nomer seri Mac

Ngerti nomer seri Mac bisa ngidini kita ngerti kanthi cepet status babar pisan Mac kita, nanging uga ngidini Apple ngerti kabeh spesifikasi peralatan kita.

safari

Cara mateni lan mbusak cookie ing Safari

Yen sampeyan wis bosen ndeleng kepiye browser sampeyan luwih ngerti babagan sejarah telusuran tinimbang sampeyan dhewe, mula bakal teka wektu kanggo mbusak cookie saka browser kita.

Shazam mlebu ing Mac sampeyan

Uni Eropa wiwit nyelidiki tuku Shazam dening Apple

Uni Eropa wis miwiti investigasi babagan tuku Shazam dening Apple, kanggo ndeleng manawa perusahaan sing berbasis ing Cupertino menehi prioritas Apple Music lan ngrugekake layanan musik streaming liyane.

opsi IP kamuflase

Cara ndhelikake IP

Kita nawakake macem-macem alternatif kanggo ndhelikake IP ing Mac. Opsi kasebut nggunakake proxy, VPN utawa browser internet kanthi pilihan sing apik sing ngidini sampeyan browsing kanthi pribadi lan ora ninggalake jejak.

Cara nginstal Java ing macOS High Sierra

Ing versi macOS paling anyar, Apple mbusak dhukungan Java kanthi asli, mula kita kudu mbukak situs web Oracle kanggo ndownload piranti lunak Java kanggo muter konten sing digawe ing basa iki.

Iki minangka Apple Keynote iPhone 7 lan Apple Watch Series 2

Nggabungake macOS lan iOS ora ana ing rencana Tim Cook

Tim Cook negesake ing sawijining wawancara anyar yen dheweke ora ngrencanakake nggabungake macOS lan iOS, amarga kalorone bisa saling nglengkapi. Kita bakal ngerti apa sing kedadeyan karo program Marzipan kanggo gabungan aplikasi loro sistem kasebut.

WhatsApp bakal nuduhake data pangguna karo Facebook kanggo nuduhake pariwara sing ditarget

Cara mbusak data Facebook saka macOS

Yen sampeyan ngira wayahe wis dadi panyedhiya data menyang Facebook, sampeyan bisa miwiti kanthi mbusak tilak Facebook ing Mac kanthi nindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

Cara ngganti basa Mac

Tutorial kanggo ngerti cara ngganti basa Mac sing digunakake ing macOS. Yen sampeyan wis tuku komputer Apple ing luar negeri utawa lelungan lan pengin ngganti basa sistem utawa keyboard, kita bakal nuduhake carane nindakake langkah-langkah.

Toko online ditutup

Toko Apple ditutup!

Sawetara jam sawise wiwitan acara Apple, kita duwe toko online merek ditutup! Kita ora jelas ...

Apple Pay

Pengumuman Apple Pay Cash anyar

Wong lanang saka Cupertino terus promosi produke. Paling anyar sing ditindakake yaiku teknologi pembayaran peer-to-peer Apple Pay Cash.