Goleki file duplikat ing iTunes 12

Fungsi kanggo nuduhake duplikat item wis ana ing iTunes ing pirang-pirang versi, nanging ing iTunes 12 luwih didhelikake. Ngerti carane nemokake.

4 cara kanggo milih file ing Mac

Milih file ing macOS minangka proses sing gampang banget, proses sing bisa kita lakoni kanthi macem-macem cara, gumantung karo kabutuhan.

Cara ngreset clipboard ing Mac

Papan ketik Mac ora cocog kanggo sampeyan? Ing kene, kita menehi sampeyan sawetara cara supaya sampeyan bisa miwiti maneh tanpa kudu miwiti maneh maneh Mac kanthi lengkap

Pambangunan Apple Park meh rampung

Ing video mbengung pungkasan ing Apple Park, kita bisa ndeleng kepiye prakteke rampung, mula crane sing isih tetep bisa uga ilang ing wulan iki.

Cara nginstal font ing Mac

Nginstal font ing Mac minangka proses sing gampang banget lan mung butuh sawetara detik yen ngetutake kabeh langkah sing dituduhake ing tutorial iki.

Cara nggawe maneh indeks Spotlight ing macOS

Mesin telusuran Spotlight minangka alat sing paling apik sing digunakake ing macOS, alat sing amarga apa-apa bisa mandheg digunakake utawa nindakake kanthi ora sengaja, meksa kita nggawe indeks maneh

HomePod-Apple

Status HomePod ganti lan siyap dikirim

Pangguna pisanan sing wis cadangan HomePod ing Inggris, wis ngerti kepiye status pesenanane diganti dadi "In Preparation", nyedhaki wektu pangiriman piranti.

JJ Abrams

HBO entuk seri JJ Abrams anyar

Pungkasan, kabeh kayane nuduhake manawa pengalaman HBO ing jagad audiovisual ngidini dheweke njupuk hak seri sabanjure saka direktur lan produser JJ Abrams.

applecare +

AppleCare + saka HomePod bakal regane $ 39

Amarga reservasi lan tanggal ngluncurake HomePod wis resmi, Apple uga nyedhiyakake kasedhiya kanggo pangguna rega sing bakal ditindakake program perlindungan AppleCare + lan jaminan garansi

NgarepPod

HomePod ora bakal duwe kabeh fitur nalika pasar

Versi awal HomePod ora duwe fungsi audio kanggo nuduhake pamuter audio kanthi beda ing saben HomePod utawa fungsi stereo. Kita bakal bisa ndeleng ing nganyari piranti lunak ing pungkasan taun.