apel-mbayar

Apple Pay arep mlebu ing Swedia

Miturut situs web Mac Pro, Swedia bakal dadi negara sabanjure sing nawakake teknologi pembayaran tanpa kontak Apple sing diarani Apple Pay.

Podcast apel

Podcast 9 × 05: Ngatasi Masalah

Tim iPhone Actualidad lan Soy de Mac wis ketemu maneh kanggo ngrembug babagan warta paling anyar sing ana gandhengane karo Apple lan lingkungane.

Podcast apel

Podcast 9 × 03: iOS 11 kasedhiya

Podcast paling anyar saka tim Actualidad iPhone y Soy de Mac saiki wis kasedhiya, liwat YouTube utawa iTunes lan ing endi kita ngomong babagan peluncuran iOS 11

Warta ditampilake ing Apple Store

Menehi warta babagan Apple Store sing bakal kita tingali ing wulan ngarep. Dina iki ing Apple, pembentukan Apple, bakal duwe papan sing relevan.

Airplay Mac OS X lan Samsung TV

Layar Mac Mirror menyang Smart TV

Cara Mirror Layar Mac OS X menyang Samsung Smart TV liwat AirPlay lan Cara Alternatif Liyane. Lali babagan kabel supaya bisa nampilake mirroring

Cara nginstal Sierra saka awal

Tutorial kanggo nginstal Sierra saka awal, langkah demi langkah. Sinau babagan cara nginstal macOS 10.12 kanthi gampang lan tanpa masalah ing kene.

Cara ndownload buku gratis kanggo iPad

Kaca kanggo ndownload buku gratis

Apa sampeyan nggoleki kaca kanggo ndownload buku gratis? Ketik lan temokake situs web paling apik kanggo ndownload buku kanthi gampang, cepet lan gratis!