MacBook Air

Apple wis nggarap MacBook Air 15 inci lan MacBook mini 12 inci

Gigantic wheel Apple ora mandheg. Nalika MacBook Air M2 anyar wis ditampilake, wis ana desas-desus yen ing taun ngarep perusahaan ing 2023 Apple plans kanggo miwiti MacBook Air 15-inch lan MacBook liyane tanpa nemtokake "jeneng mburi" luwih cilik saka layar 12-inch. .

Ngganti lambang app macOS

Cara ngganti lambang app ing Mac

Yen sampeyan nimbang ngganti lambang app ing Mac, ing artikel iki kita bakal nuduhake sampeyan carane nindakake ing macem-macem cara.

Podcast anyar

Podcast 13×26: Minggu Oscar

Kita nuduhake episode anyar saka podcast Apple ing ngendi kita ngomong sethithik babagan kabeh kalebu upacara Oscar

mateni kabar ing iPhone

Cara mateni kabar ing iPhone

Mateni kabar ing iPhone minangka proses sing gampang ditindakake kanthi ngetutake langkah-langkah sing dituduhake ing artikel iki

MacBook Pro 13 Anyar

Cara ngresiki layar Mac kita

Kadhangkala sampeyan kudu ngresiki layar Mac kita. Ing kene kita bakal nggawa sampeyan macem-macem solusi gumantung saka intensitas reresik.