Alas wana Apple wiwit mbayar

Alas wana Apple wiwit mbayar

Aliansi antara Apple lan Dana Konservasi kanggo nggawe alas berkelanjutan wis ngasilake asil positif ing level ekonomi, lapangan kerja lan lingkungan