iPhone 7 lan Apple Watch

Nomer IPhone 7 (ora resmi)

Tanpa ngerti nomer resmi, macem-macem faktor mbantu kita ngerti. IPhone 7 bakal ana sekitar tokoh iPhone 6. Luwih apik tinimbang sing diarepake.

Apple TV 3 ora ndhukung maneh HomeKit

Apple TV 3 ora ndhukung maneh HomeKit

Apple mbatalake dhukungan HomeKit ing Apple TV 4 dadi yen sampeyan nganyari iOS 10, sampeyan ora bakal bisa nggunakake aplikasi Ngarep liwat piranti iki.

Cara ngedit "Kenangan" ing iOS 10

Aplikasi iOS 10 Photos nggawa bagean "Kenangan" anyar. Temokake apa lan carane sampeyan bisa ngowahi miturut sing disenengi karo alat editing

Simpenan Apple Watch wiwit kurang

Simpenan Apple Watch ing sawetara negara wiwit kurang, ing model baja lan aluminium, sing bakal ngonfirmasi presentasi generasi kaping loro.

Iki bisa dadi kasus iPhone 7

Iki bisa dadi kasus iPhone 7

Gambar anyar sing bocor ngungkap 7 inci, 4,7GB iPhone 256 sing kalebu AirPods nanging dudu adaptor jack Lightning sing misuwur

Napa kabel iPhone mesthi rusak?

Kita wis kedadeyan kabeh, kabel kilat pangisi daya iPhone kita rusak. Apa aksesoris ing level iPhone? Apa bakal ngatasi kekacoan iki?