IPod Touch meh ilang kabeh

IPod minangka piranti sing ngluncurake Apple dadi misuwur, amarga revolusi sing ditindakake ing industri musik. Nanging saiki uripe migunani wis entek.

IMac ora bisa nemokake trackpad

Iki minangka salah sawijining kahanan sing ing kasus pribadi, aku ora bisa ujar manawa kedadeyan kasebut langsung, nanging ya ...

Apple-F1 Ndhuwur

Apple melu minat tuku F1

Kayane Apple bakal kepengin njupuk hak kanggo salah sawijining acara sing nggawe luwih akeh penggemar ing saindenging jagad. Apa bener?

Eddy Cue Top

Eddy Cue: "Apple dudu produser seri"

Ing sawijining wawancara karo wakil presiden senior perangkat lunak Apple, dheweke menehi kesan babagan jagad TV lan posisi perusahaane ing pasar kasebut.

Apple vs Spotify

Perang antara Apple lan Spotify terus

Apple mblokir aplikasi Spotify kanggo iOS sing nuduh perusahaan kasebut minangka persaingan sing ora adil lan Apple nanggapi syarat kanggo kabeh pangembang.

Pusat Data Paling Ndhuwur

Gerakan Pusat Data Irlandia

Apple fokus kanggo ningkatake kabeh aspek bisnis. Pusat Data Irlandia minangka kunci kanggo mekar, nanging dheweke duwe masalah birokrasi.

Apple bakal netepi peraturan India

Pamrentah India njamin manawa Apple kudu netepi peraturan kasebut yen pengin mbukak Apple Store ing pungkasan taun 2017. Apa sing kudu ditindakake Apple?