Video Dina Ibu lan Apple

Minggu iki, 1 Mei, Apple nerbitake video anyar sing nuduhake sawetara gambar sensitif kanggo ngrayakake ...

Toko iTunes wis ngancik 13

Toko musik digital iTunes Store sing diluncurake Apple ing taun 2003, umure mung dadi 13 taun, kanthi owah-owahan tren sing digunakake.

Whatsapp ing Mac

Cara nginstal WhatsApp ing Mac

Apa sampeyan pengin nginstal WhatsApp ing Mac? Kita nuduhake sampeyan carane nggunakake WhatsApp ing OS X liwat browser utawa aplikasi kanggo nggunakake klien olahpesen.

Wong enom luwih seneng Apple

Iki minangka kesimpulan sing bisa dijupuk saka survey anyar sing ditindakake dening perusahaan analisis Piper Jaffray ing antarane 6.500 remaja ...

Ora luwih becik tuku Mac saiki

Kita kepengin weruh apa apike tuku Mac saiki lan pancen pancen ide sing apik, nanging yen sampeyan ora kesusu ngenteni sawetara

Foxconn tuku Sharp sak rega regane

Kurang luwih sewulan kepungkur, kita ngandhani babagan maksud pabrikan iPhone lan iPad utama kanggo njupuk perusahaan Sharp sing ana ing ambang