Rekam audio ing Mac

Cara ngrekam swara ing Mac

Kita mulang sampeyan carane ngrekam swara utawa audio nggunakake Mac. Temokake program apa sing kudu digunakake utawa bahan sing dibutuhake kanggo njupuk audio saka OS X.

Cara ngowahi Foto Langsung dadi GIF

Kanthi iPhone 6S anyar, sampeyan bisa njupuk Foto Langsung nanging bisa dituduhake, sampeyan kudu ngowahi dadi GIF lan dina iki bakal dikandhani carane nggawe

China Censors iOS 9 News App

China, kepiye carane uga, wis maneh ngetrapake sensor kanggo kabeh jinis layanan sing nawakake informasi saka luar negeri kayata aplikasi News