iOS 9 utawa Jailbreak, apa sing kudu ditindakake?

iOS 9 utawa Jailbreak, ora yakin apa sing kudu ditindakake? Aja padha sumelang, ing Applelizados, kita bakal menehi sampeyan pilihan. Ing kene sampeyan bisa ngerteni apa sing paling cocog kanggo sampeyan

Tautan kanggo ndownload iOS 9

Sampeyan saiki bisa ndownload betas sing kasedhiya kanggo iPhone lan iPad liwat link torrent saka postingan ing ngisor iki

Flying iPhone 6 Plus

Saka situs web rakuten, kita entuk tawaran sing wis dikarepake sawetara wektu, piranti model paling anyar kanthi diskon 25%

Rega adol Mac Pro mundhak

Apple mutusake kanggo nyetel rega Mac Pro nanging wektu iki munggah, kanthi kenaikan 400 Euro dadi 600 Euro

Gosip babagan iPad Pro bisa uga saya rame

Saiki yen prekara kasebut katon ora apik kanggo iPad, kanthi penjualan sing sithik, iki bakal dadi wektu paling apik kanggo ngluncurake iPad Pro, ayo ndeleng desas-desus paling anyar

Magzter, "netflix" majalah ing iPad

Magzter minangka kios majalah sing menehi tarif rata-rata kanggo maca kabeh majalah sing dikarepake tanpa watesan € 9,99 saben wulan. Ngerteni

Cara ndandani kesalahan iTunes (-54)

Apa sampeyan nemoni kesalahan (-54) nalika nyambungake iPhone iPad utawa menyang iTunes lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Ing kene sampeyan duwe solusi