Download Sipil V gratis

Thanks kanggo pangembang Aspyr lan situs web MacRumors, kita menehi sampeyan cara sederhana supaya Sipil V bisa gratis

Kepiye cara nggawe bisu Siri

Dina iki, kita mulang sampeyan supaya Siri ora bisa ngomong nalika headphone wis nyambung nalika nuduhake jawaban liwat teks ing layar

Apple nganyari kulawarga iPod

Apple mung ngrubah kabeh jangkoan iPod kanthi ngetokake iPod touch paling apik nganti saiki uga warna anyar kanggo iPod nano lan iPod shuffle

Cara nggawe grup ing Kontak

Ing tutorial sederhana lan cendhak iki, sampeyan nuduhake sampeyan nggawe grup kontak ing tanggalan supaya bisa diakses ing kabeh piranti

Kesan pisanan sawise nyoba Apple Watch

Aku wis nyoba Apple Watch ing Apple Store lan mratelakake panemume wis beda. Ing kene aku ora ngomong babagan fungsi utawa utilitas, aku ngomong babagan sensasi, seni lan kesempurnaan

Napa aku ngilangi Apple Watch

Direktur mode The New York Times ngandhani kenapa, sawise nggunakake pirang-pirang minggu, dheweke wis mutusake ninggalake Apple Watch

5 alasan lan 5 alasan nglawan jailbreak

Ngenteni jailbreak iOS 8.3 utawa 8.4? Keraguan babagan apa sing bakal ditindakake ing iPhone? Alesan kasebut bakal nggawe sampeyan njupuk keputusan sing paling apik