Flying iPhone 6 Plus

Saka situs web rakuten, kita entuk tawaran sing wis dikarepake sawetara wektu, piranti model paling anyar kanthi diskon 25%

Rega adol Mac Pro mundhak

Apple mutusake kanggo nyetel rega Mac Pro nanging wektu iki munggah, kanthi kenaikan 400 Euro dadi 600 Euro

Gosip babagan iPad Pro bisa uga saya rame

Saiki yen prekara kasebut katon ora apik kanggo iPad, kanthi penjualan sing sithik, iki bakal dadi wektu paling apik kanggo ngluncurake iPad Pro, ayo ndeleng desas-desus paling anyar

Magzter, "netflix" majalah ing iPad

Magzter minangka kios majalah sing menehi tarif rata-rata kanggo maca kabeh majalah sing dikarepake tanpa watesan € 9,99 saben wulan. Ngerteni

Cara ndandani kesalahan iTunes (-54)

Apa sampeyan nemoni kesalahan (-54) nalika nyambungake iPhone iPad utawa menyang iTunes lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Ing kene sampeyan duwe solusi