Cara ngasilake bilah alamat ing Safari

Kadhangkala ing Safari, nalika sampeyan ngeklik link, kaca ditampilake ing jendela anyar tanpa bilah alamat, kita nuduhake sampeyan carane bisa nemokake maneh.

Kasus Apple anyar kanggo iPhone 6

Bebarengan karo iPhone 6 lan iPhone 6 Plus, Apple ngluncurake koleksi kasus kulit utawa silikon sing anyar. Kita nuduhake dheweke ing kene.

Cara ngrekam panggilan Audio FaceTime

Apa sampeyan kepingin weruh cara sing nyaman kanggo ngrekam podcast tanpa kelangan kualitas swara? Disaranake aplikasi sing bakal nggawe tugas sampeyan luwih gampang.

Curaçao, pusat data anyar Apple

Apple bisa ngrampungake pusat data pertama ing njaba Amerika Serikat ing Curaçao, negara Karibia otonom sing ana gandhengane karo Walanda