Apple lan Simpsons [Khusus]

Kita nganalisa bab The Simpsons "MyPods and Dynamite" sing kebak kiasan kanggo Apple, Steve Jobs lan produk apel

Cidra ing App Store

Cidra ing App Store

Sawetara pangembang ngapusi nggunakake trik kanggo adol lan ora bisa didol, kanggo menehi rating ulasan app sing valid.

Rong taun adhep-adhepan

Apel: rong taun adhep-adhepan

Tinjauan babagan kegiyatan Apple ing taun 2013 lan sing nunggu kita saka Apple ing 2014 babagan iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, lsp.

Defragment disk Mac karo iDefrag

iDefrag minangka program sing bakal mbantu sampeyan defragment sistem file ing Mac supaya bisa ngasilake kacepetan lan kinerja 'ekstra' kasebut.