Cidra ing App Store

Cidra ing App Store

Sawetara pangembang ngapusi nggunakake trik kanggo adol lan ora bisa didol, kanggo menehi rating ulasan app sing valid.

Rong taun adhep-adhepan

Apel: rong taun adhep-adhepan

Tinjauan babagan kegiyatan Apple ing taun 2013 lan sing nunggu kita saka Apple ing 2014 babagan iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, lsp.

Defragment disk Mac karo iDefrag

iDefrag minangka program sing bakal mbantu sampeyan defragment sistem file ing Mac supaya bisa ngasilake kacepetan lan kinerja 'ekstra' kasebut.

Ringkesan Minggu Game Madrid

Applelizados wis nekani pameran game internasional, Game Week, kita bisa ndeleng kabar paling anyar sing diwenehake menyang para pemain taun iki

Laporan taunan Apple

Wingi Apple nglaporake laporan tahunan 2013 menyang Komisi Sekuritas Nasional Amerika Serikat, nawakake ide ...