Waca

Konco layar musim kapindho See

Kanthi perdana musim kapindho See, Apple wis nerbitake video promosi anyar ing endi para aktor nuduhake apa sing dikarepake

165 yuta pelanggan duwe Spotify

Miturut tokoh paling anyar sing wis diumumake Spotify, jumlah pelanggan sing mbayar yaiku 165 yuta sing kudu nambah 200 yuta luwih saka versi gratis

XLoader

Malware XLoader wis mlebu Macs

Sampeyan bisa tuku rega 49 Euro ing web sing peteng lan nyerang komputer tanpa dipikirake manawa wis nginstal Windows utawa macOS.