16 Produk Apple Fiksi

Para desainer saben wektu nggawe imajinasi dadi liar lan nyimpang saka gaweyane sing biasane ...

Lem Data, Kapak Mac

Biyen program Hacha dadi populer ing Windows kanggo gabung lan mbagi file, lan uga ana MacHacha ...

Endi Cydia kanggo Mac?

Aku ora bisa urip tanpa Masanger ing iPhone, mula nalika Saurik ngumumake Masanger kanggo Mac mesthi bungah ...

Apple nganyari iWeb

Aku mikir manawa Apple pancen wis ninggalake iWeb sawise ora kalebu sing anyar ing iLife 11 pungkasan, ...

Apple nganyari iDVD

Iki minangka salah sawijining sing lali karo Apple, nanging wis nganyari sawetara sing paling apik kanggo ...

Cara ngresiki menu kontekstual «Bukak nganggo» Mac saka duplikat

Yen sampeyan pangguna sing apik lan nambani Mac kanthi apik, sanajan sampeyan ndeleng menu kontekstual "Bukak nganggo", sampeyan bakal ngerti manawa bisa rada kekacoan karo entri duplikat. … Kanggo ngatasi masalah, sampeyan mung kudu mbukak terminal lan ngetik salah sawijining kode ing ngisor iki, gumantung karo versi MAC OS X sing digunakake: Mac OS X versi 10.5 lan luwih dhuwur: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain pangguna Versi sadurunge Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - mateni -r -domain lokal -sistem domain -panganggo domain Sumber: Lifehacker.com

Trik game karo Cheat

Aku isih kelingan kepiye sawetara taun kepungkur main ing komputer - biyen mula aku dadi konsol - lan ...

Sawetara perusahaan nggawe, lan perusahaan liyane nyalin ... Review

Mung 15 saka 50 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya nambah belanja ing riset lan pangembangan (R&D) taun kepungkur, kalebu Microsoft, Samsung, Google lan Apple. … "Sawise sampeyan ngluwihi level belanja tartamtu, ora ana bukti yen sumber daya R&D luwih akeh bakal entuk asil sing luwih apik," ujare Barry Jaruzelski, ahli inovasi ing Booz & Company.

Cara nggawe nada dering dhewe kanggo FaceTime Beta kanggo Mac, Review

Kaya kabeh pangguna versi beta kanggo Mac of FaceTime, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa nada dering iku ala banget lan uga keprungu sithik banget. ... Sawise tekan kene klik «impor Setelan», kita bakal nampilake menu «Impor nggunakake» banjur pilih «AIFF Encoder», yaiku format audio sing digunakake FaceTime ing Nada Dering.

10 taun Mac OS X Petunjuk

Lair minangka situs web perintis sing luar biasa kanthi menehi trik saben dina kanggo komunitas maquera lan saiki bisa diarani ...

Copot instal EyeTV kabeh

Salah sawijining kekurangan gedhe sing ana ing EyeTV yaiku minangka tambahan saka program kasebut, nyedhiyakake akeh para pembantu lan daemon menyang sistem ...

Lotus Symphony 3.0 kanggo Mac OS X GRATIS, Review

Kajaba iku, saiki sampeyan bisa ngatur macem-macem aspek ing menu bar, spreadsheet bisa ngatasi grafis 3D, fungsi cathetan wis ditambahake supaya sawetara pangguna bisa kolaborasi nggawe dokumen lan saiki bisa masang file multimedia minangka video lan audio.

… Lotus Symphony 3.0 fitur: - Dhukungan kanggo skrip VBA. - Dhukungan standar ODF 1.2. - Dhukungan kanggo Office 2007 OLE. - Bar sisih anyar. - Kemampuan kanggo ngatur konten lan desain toolbar. - Kemampuan kanggo nggawe kertu bisnis lan label anyar. - Kamungkinan masang file video lan audio OLE. - Dhukungan kanggo dokumen master. - Dhukungan kanggo teks kanthi nyata. - Enkripsi file sing aktif lan proteksi sandhi file Microsoft Word lan Excel. - Dhukungan kanggo "Bukak ing jendela anyar", pangguna bisa nggunakake Command + ~ ing Mac OS. - Klip anyar saka galeri seni.

Download buku saka Buku Google

Ana sing ujar - paraphrasing Clarkson, sawetara ujar ... - manawa Google duwe layanan kanggo kabeh, lan amarga ora bisa ...

Colorware wis ngecet mini Mac

Aku seneng karo Colorware, perusahaan sing pancen darmabakti kanggo produk lukisan ing pirang-pirang perusahaan nanging utamane fokus ...

MacBook Pro lan port USB

Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti apa sing bakal dakkandhani, nanging aku yakin ana sing wis ngelingi: Apple ...

MacKeeper kabeh-siji ing papan

Ana akeh lan macem-macem program sing ngidini kita nyingkirake ruang Mac sing ora ana guna kanthi mbusak macem-macem basa (Monolingual), mbusak ...

Instal Silverlight ing Mac

Mangkene perkenalan cepet menyang Silverlight, kanggo sampeyan sing ora ngerti: Microsoft Silverlight minangka plug-in kanggo ...

Tambah efek menyang iSight

Yen sampeyan minangka salah sawijining sing njupuk kauntungan saka webcam Mac, mula sampeyan dadi begja, amarga ...

Tutup Retro kanggo MacBook

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanggo Mac, ana akeh aksesoris lan kasus ora kalebu kasus. Mesthi, biasane kita ndeleng ...

Gawe paket LEGO khusus

Yen sampeyan penggemar LEGO lan nggunakake sedina muput kanggo mbangun apa sing bisa sampeyan pikirake karo ...

Masalah layar IMac 27 ″

http://www.youtube.com/watch?v=SjOxlxVz5Os&feature=player_embedded El iMac de 27 pulgadas es la nueva sensación de Apple en el terreno de los ordenadores, pero no…

Gunakake DNIe ing Mac OS X

Ing sawijining dina, aku kudu nindakake administrasi karo Keuangan lan aku malas nggawe virtualisasi Windows, mula aku ...

Masalah karo iMac 27 inci anyar

http://www.youtube.com/watch?v=FJ5moc0RwkU&feature=player_embedded Las cosas en el nuevo-y-gigantesco todo en uno de Apple no están yendo bien del todo, si bien el…

Mouse Kuat vs. Mouse sulap

Aku nulis tulisan iki nggunakake Tikus Kuwasa saka wektu ke wektu, nanging muga-muga bisa diganti mengko ...

Jonathan Ive nuduhake sethithik 'guwa'

http://www.youtube.com/watch?v=K8zL7WYze58&feature=player_embedded En Apple son bastante reacios a dejar pasar a la prensa y a las grabaciones en sus instalaciones, sobre…

Usus saka Mouse Ajaib

Aku wis nyebutake sadurunge wingi yen kanggo aku, iki minangka peluncuran Apple sing paling penting, sanajan ...

Nganyari Kinerja 1.0

Udan wis udan saka kabeh masalah sing wis dialami sawetara pangguna karo hard drive, kajaba prilaku liyane ...

Bosen ngrampungake glossy?

Rampung layar sing mengkilap nduweni ciri khas sing jelas: sing disenengi banget utawa sengit. Lan ing antarane ...

IPod Klasik dianyari

Ora umum yen Apple nindakake nganyari piranti lunak ing iPod sing luwih gampang, nanging wektu iki wis…

Ngirit ruangan kanthi posisi laptop

Aku mesthi nulis kanggo sampeyan saka MacBook Unibody sing disambungake menyang layar eksternal, nanging aku luwih seneng nggunakake keyboard kanthi luwih apik lan ...