Wallpaper wwdc 2016

Wallpaper Retro WWDC 2016

Saben acara Apple teka, undhangan lan pangowahan warna logo Apple apik banget kanggo nggawe siji Wallpaper kanggo Mac utawa iPhone sampeyan

iOS 9 utawa Jailbreak, apa sing kudu ditindakake?

iOS 9 utawa Jailbreak, ora yakin apa sing kudu ditindakake? Aja padha sumelang, ing Applelizados, kita bakal menehi sampeyan pilihan. Ing kene sampeyan bisa ngerteni apa sing paling cocog kanggo sampeyan

Tautan kanggo ndownload iOS 9

Sampeyan saiki bisa ndownload betas sing kasedhiya kanggo iPhone lan iPad liwat link torrent saka postingan ing ngisor iki