atur lengganan macOS iTunes

Cara ngowahi lengganan Apple saka Mac liwat iTunes

Apa sampeyan pengin sinau cara ngatur lengganan iTunes? Ing kene kita menehi tutorial cilik sing bakal ngidini sampeyan ngerti pirang-pirang lengganan sing isih valid, cara lengganan utawa carane nganyari

Pakar PDF

PDF Expert 2 kanggo Mac dianyari

We nggawa review aplikasi manajemen PDF paling apik kanggo Mac. Kanthi Ahli PDF, sampeyan ora bakal ana dokumen sing bisa nolak sampeyan.

Toko iTunes wis ngancik 13

Toko musik digital iTunes Store sing diluncurake Apple ing taun 2003, umure mung dadi 13 taun, kanthi owah-owahan tren sing digunakake.

Koleksi Musik ing iTunes

Ngidini kabeh akun pangguna ing Mac kanggo ngakses musik ing hard drive sing kalebu koleksi musik sing diduweni pangguna liyane.

iTunes Match, setaun mengko

iTunes Match diluncurake luwih saka setahun kepungkur. Apa sing ditawakake layanan kasebut? Apa regane mbayar?