Cara ngresiki menu kontekstual «Bukak nganggo» Mac saka duplikat

Yen sampeyan pangguna sing apik lan nambani Mac kanthi apik, sanajan sampeyan ndeleng menu kontekstual "Bukak nganggo", sampeyan bakal ngerti manawa bisa rada kekacoan karo entri duplikat. … Kanggo ngatasi masalah, sampeyan mung kudu mbukak terminal lan ngetik salah sawijining kode ing ngisor iki, gumantung karo versi MAC OS X sing digunakake: Mac OS X versi 10.5 lan luwih dhuwur: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain pangguna Versi sadurunge Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - mateni -r -domain lokal -sistem domain -panganggo domain Sumber: Lifehacker.com

Cara nggawe nada dering dhewe kanggo FaceTime Beta kanggo Mac, Review

Kaya kabeh pangguna versi beta kanggo Mac of FaceTime, sampeyan bisa uga wis ngerti manawa nada dering iku ala banget lan uga keprungu sithik banget. ... Sawise tekan kene klik «impor Setelan», kita bakal nampilake menu «Impor nggunakake» banjur pilih «AIFF Encoder», yaiku format audio sing digunakake FaceTime ing Nada Dering.

Lotus Symphony 3.0 kanggo Mac OS X GRATIS, Review

Kajaba iku, saiki sampeyan bisa ngatur macem-macem aspek ing menu bar, spreadsheet bisa ngatasi grafis 3D, fungsi cathetan wis ditambahake supaya sawetara pangguna bisa kolaborasi nggawe dokumen lan saiki bisa masang file multimedia minangka video lan audio.

… Lotus Symphony 3.0 fitur: - Dhukungan kanggo skrip VBA. - Dhukungan standar ODF 1.2. - Dhukungan kanggo Office 2007 OLE. - Bar sisih anyar. - Kemampuan kanggo ngatur konten lan desain toolbar. - Kemampuan kanggo nggawe kertu bisnis lan label anyar. - Kamungkinan masang file video lan audio OLE. - Dhukungan kanggo dokumen master. - Dhukungan kanggo teks kanthi nyata. - Enkripsi file sing aktif lan proteksi sandhi file Microsoft Word lan Excel. - Dhukungan kanggo "Bukak ing jendela anyar", pangguna bisa nggunakake Command + ~ ing Mac OS. - Klip anyar saka galeri seni.

MacBook Pro lan port USB

Aku ora ngerti apa sampeyan ngerti apa sing bakal dakkandhani, nanging aku yakin ana sing wis ngelingi: Apple ...

Tutup Retro kanggo MacBook

Kaya sing sampeyan ngerteni, kanggo Mac, ana akeh aksesoris lan kasus ora kalebu kasus. Mesthi, biasane kita ndeleng ...

Gunakake DNIe ing Mac OS X

Ing sawijining dina, aku kudu nindakake administrasi karo Keuangan lan aku malas nggawe virtualisasi Windows, mula aku ...

Masalah karo iMac 27 inci anyar

http://www.youtube.com/watch?v=FJ5moc0RwkU&feature=player_embedded Las cosas en el nuevo-y-gigantesco todo en uno de Apple no están yendo bien del todo, si bien el…

Mouse Kuat vs. Mouse sulap

Aku nulis tulisan iki nggunakake Tikus Kuwasa saka wektu ke wektu, nanging muga-muga bisa diganti mengko ...

Usus saka Mouse Ajaib

Aku wis nyebutake sadurunge wingi yen kanggo aku, iki minangka peluncuran Apple sing paling penting, sanajan ...

Bosen ngrampungake glossy?

Rampung layar sing mengkilap nduweni ciri khas sing jelas: sing disenengi banget utawa sengit. Lan ing antarane ...

Ngirit ruangan kanthi posisi laptop

Aku mesthi nulis kanggo sampeyan saka MacBook Unibody sing disambungake menyang layar eksternal, nanging aku luwih seneng nggunakake keyboard kanthi luwih apik lan ...

Ngatasi masalah kanggo MacBook Pro 2009 Noise

Sawetara dina kepungkur, prekara sing padha diandharake ing antarane Pembuat sing wis entuk MacBook Pro anyar, blog babagan Apple lan Mac saya akeh para penggemar perusahaan apel sing nggawe masalah cilik, nanging ora bisa dibantah, nuwuhake MacBook generasi sabanjure: yaiku swara 'suara bip' sing katon dumadakan ing komputer Mac kita.

Keyboard lan Apple, evolusi

Sawetara wektu kepungkur, nalika mengeti ulang taun kaping XNUMX komputer Macintosh pisanan, kita wiwit ngetung nganti ...

New Apple Wireless Keyboard kanggo iMac

Ing wulan pungkasan keyboard ultra-lancip kanggo iMac sing digawe saka aluminium diluncurake, lan sabanjure versi nirkabel kanthi proporsi sing padha lan uga fitur sing cukup menarik.

Laptop Apple hibernate

Iki minangka prosedur hibrida ing antarane turu lan hibernasi sing diarani "Aman Turu". Meh kabeh sing duwe laptop mac, ...

MacBook Pro 13 inci anyar

Apa MacBook Pro kram?

Kita wis verifikasi manawa akeh forum mac babagan masalah sing macam MacBook Pro kaya iki ...

Kontrol Mac saka iPhone

Kemampuan kanggo ngontrol Mac saka iPhone utawa iPod Touch minangka pilihan sing bakal mbukak opsi sing luar biasa. Dadi…