ID pasuryan kanggo Mac

Apple paten ID Wajah kanggo Mac

Apple paten ID Wajah kanggo Mac. Sugeng enjing, klambi ijo. Sistem sing bisa digunakake wiwit iPhone X lan durung dilebokake ing Mac.

Keyboard MacBook Air

MacBook Air anyar kanggo minggu ngarep?

Apple bakal ngluncurake MacBook Air kanthi keyboard gunting ing minggu ngarep miturut sawetara desas desus. Perusahaan bakal nganyari web kaya acara sadurunge

Aksesoris penting kanggo sing pengin layar dobel ing laptop

Layar dobel portebel kanggo MacBook

Yen sampeyan pengin layar dobel kanggo MacBook, sampeyan ora bakal lali aksesori iki sing bisa dipercaya lan bisa nggawa sampeyan ing endi wae

Keyboard mekanik kanggo iPad, iMac lan iPhone kanthi Bluetooth internal

Keyboard mekanik retro kanggo Mac

Keyboard mekanik kanthi Bluetooth internal iki bakal nggawe sampeyan rumangsa dadi panulis profesional. Ide sing apik kanggo takon marang Raja

Apple HomePod

Nganyari HomePod saiki kasedhiya

Sawetara jam kepungkur, perusahaan Cupertino nyedhiyakake piranti lunak HomePod versi anyar ing tangan pangguna kanggo ngatasi masalah

Mac Pro

Mac Pro bakal meh tekan pasar

Kabeh kayane nuduhake manawa Mac Pro sing dikarepake saka Apple bisa mlebu pasar ing dina-dina mbesuk, miturut MacRumors.

Glukosa onedrop

Apple adol meter glukosa ing toko

Apple adol meter glukosa ing toko teken OneDrop. Tanpa mangu-mangu, perusahaan kasebut tetep menehi taruhan babagan kesehatan lan Apple Watch minangka protagonis