Unduhan Desktop Remote Chrome

3 tegese Apple Watch kanthi rega

Saiki kasedhiya telung dudukan utawa dermaga kanggo nyelehake Apple Watch nalika ngisi rega sing murah banget; 3 dermaga, telung gaya sing beda

Rega adol Mac Pro mundhak

Apple mutusake kanggo nyetel rega Mac Pro nanging wektu iki munggah, kanthi kenaikan 400 Euro dadi 600 Euro

Pebble ngadhepi Apple Watch

Pebble nganyari jam tangan kanthi Pebble Time anyar, desain ulang internal lan eksternal lengkap kanggo ngadhepi Apple Watch

Kasus Apple anyar kanggo iPhone 6

Bebarengan karo iPhone 6 lan iPhone 6 Plus, Apple ngluncurake koleksi kasus kulit utawa silikon sing anyar. Kita nuduhake dheweke ing kene.

10 sensor penting iWatch

Ing ngisor iki, sampeyan nawakake dhaptar 10 sensor sing dianggep penting lan bisa uga kalebu iWatch ing wulan Oktober.