Ngawasi proses ing macOS

Monitor proses Mac nganggo aplikasi iki

Yen komputer wis wiwit nuduhake kinerja sing kurang apik, bisa digantung utawa ora nanggapi, sing pertama sing kudu kita lakoni yaiku ngenali masalah karo aplikasi kanggo ngawasi komputer

Wunderlist

Aplikasi tugas paling apik kanggo ngganti Wunderlist

Tanggal 6 Mei, Wunderlist bakal ora digunakake maneh, nanging sadurunge tanggal kasebut, kita kudu wis masrahake tugas menyang aplikasi liyane. Yen sampeyan golek alternatif, kita bakal nuduhake pilihan sing paling apik

VPN kanggo Mac

Cara nggunakake VPN ing Mac

Apa sampeyan kudu nggunakake VPN ing Mac? Temokake cara paling gampang lan cepet kanggo browsing kanthi aman lan pribadi saka komputer Apple.