MDEdit, alternatif gratis kanggo iA Writer

Yen sampeyan nggoleki alternatif gratis kanggo iA Writer, MDEdit bisa uga editor Markdown sing sampeyan goleki. Https://itunes.apple.com/es/app/mdedit/id892303043? Mt = 12 & ign-mpt = uo4

Ngatur dokumen sampeyan karo Elemen Lab

Nalika nggawe dokumen, yen bisa uga, kalebu gambar utawa grafis bakal nggawe maca luwih nyenengake, yen Thanks kanggo aplikasi Lab Elemen, kita bisa ngatur dokumen kanthi akeh gambar klasifikasi miturut kategori.

Nyepetake telusuran internet nganggo Haste

Nalika nggoleki Internet, kita duwe browser sing akeh. Ya, biasane ora Thanks kanggo aplikasi Haste, kita bisa nggoleki Internet kanthi cepet lan gampang tanpa kudu mbukak browser kanthi terus-terusan.

Nambah garis ireng kanggo gambar kanthi gampang nganggo Black Out

Nalika nyunting foto, kanthi cara sing gampang lan ora rumit, Pratinjau, kalebu asli ing macOS, minangka sing paling apik Yen sampeyan biasane kepengin nutupi bagean-bagean gambar sing dikirim ing jejaring sosial utawa dituduhake dening media liyane, Black Out bisa migunani banget.

Nganyari Skype paling anyar ngidini kita ngrekam panggilan

Skype wis pirang-pirang taun kepungkur, kanthi cara sing disenengi kanggo pirang-pirang yuta pangguna nalika nelpon menyang negara liya, mesthi Pembaruan paling anyar saka Skype pungkasane ngidini kita ngrekam panggilan sing digawe liwat aplikasi cara asli.

Konversi file SVG dadi JPG, PNG, PDF ... karo Konverter SVG

File ing format .SVG wis dadi taun-taun pungkasan, sing paling akeh digunakake ing pirang-pirang kaca web, utamane sing ana ing kaca iki. Thanks kanggo aplikasi Konverter SVG, kita bisa kanthi cepet ngowahi jinis-jinis file kasebut menyang format sing luwih kompatibel kayata JPEG, PNG , TIFF

Tangkap video favorit sampeyan nganggo SnapMotion

Mesthi wae, luwih saka siji kesempatan, kita wis ngrekam video tinimbang njupuk foto sedhela sing bakal dikarepake dijupuk kanthi cara. Entuk fotograve jinis apa wae yaiku tugas sing gampang banget karo aplikasi kayata SnapMotion

Perpustakaan Foto ICloud

Apple bakal nerbitake ekstensi Foto kanggo nyithak album

Minggu iki, Apple menehi kabar marang para pangguna manawa ana sawetara kesempatan, kita wis nugasake nyithak foto, album, utawa tanggalan liwat Apple ngganti pencetakan album karo layanan pihak katelu ing Foto. Sinau babagan cara ndownload ekstensi sing ana.

vGuru Video Player, alternatif sing mbayar kanggo VLC

Nalika milih pamuter video, gumantung pilihan sing dibutuhake nalika nginstal aplikasi (saka Mac App Store utawa saka Yen sampeyan golek alternatif kanggo VLC, vGuru bisa uga aplikasi sing digoleki, yen mung nginstal aplikasi saka Toko Mac App

Pamaca RSS Reeder 3 sing populer dadi gratis

Pamaca warta utawa publikasi sukses banget taun kepungkur. Iki minangka cara kanggo dilaporake babagan layanan warta sampeyan, utawa pilihan maca RSS Reeder 3 sing populer dadi gratis kanthi nganyari dina iki. Kayane aplikasi kasebut ora diterusake.

Curiota, alternatif sing menarik kanggo nyimpen cathetan, file ...

Nalika nggawe cathetan, akeh pangguna sing nggunakake aplikasi asli kanthi jeneng sing padha, aplikasi sing ngidini kita sinkronisasi Yen sampeyan nggoleki aplikasi kanggo nggawe cathetan lan nyinkronake file, aplikasi Curiota alternatif sing apik banget kanggo para hebat kayata Evernote.

Ngonversi dokumen menyang e-book nganggo The Ebook Converter

Sanajan sawetara pangguna ora gelem nggunakake aplikasi iBook ing Mac lan iPhone utawa iPad, kudu diakoni manawa iki minangka cara paling apik kanggo Ngonversi file utawa gambar menyang format buku elektronik, nanging operasi iki gampang banget karo The Ebook Konverter

Luncurake imajinasi nganggo font sci-fi kasebut

Nalika nggawe jinis dokumen, gumantung saka tujuane, brosur pariwara, presentasi, kertu bisnis ... Thanks kanggo macFonts Sci-Fi, kita duwe paket font kanthi luwih saka 4.000 jinis huruf sing beda-beda mung 5 euro. .

Klien mail Spark dianyari karo warta penting

Sanajan sejatine akeh pangguna, aplikasi Email asli luwih saka cukup kanggo ngatur email saben dinane, kanggo pangguna liyane Klien email Spark nembé nampa update utama sing ditambahake pirang-pirang opsi, sawetara sing diarep-arep banget dening pangguna.

Gawe GIF kanthi cepet karo iGIF Builder

Sawetara dina kepungkur, kita ngobrol babagan aplikasi, sing kasedhiya mung 1,09 euro, aplikasi sing bisa ditindakake. Yen sampeyan mikir babagan ide nggawe GIF saka video sakedhik , kanthi iGIF Builder sampeyan bisa nindakake kanthi cara cepet lan gampang.

Elmedia, pamuter format video lan audio sing beda-beda

Nalika nggunakake pamuter video kanggo ngrasakake video utawa film sing disenengi, pilihan paling apik ing pasar saben dina kanggo Elmedia Player yaiku pamuter video sing apik kanggo Mac, sing kasedhiya ing toko aplikasi, lan nawakake akeh fungsi

Gawe ikon sing luar biasa nganggo Icon Plus

Nalika nggawe lambang, kanggo aplikasi utawa mung kalebu ing sawetara desain grafis, pangembang lan nggawe lambang kanggo iOS lan macOS durung nate semudah kaya aplikasi Icon Plus.

Mbebasake papan ing Mac kanthi Disk Care mung 1 euro

Akeh pangguna sing saiki lagi plancongan utawa arep nikmati. Sajrone preinan, akeh sing bakal dadi ruang pangguna ing hard disk Mac kita minangka proses sing gampang banget amarga aplikasi kaya Disk Care, sawijining aplikasi sing kanthi otomatis.

Gawe dokumen spektakuler nganggo Infographics Maker

Yen kita biasane kepeksa nggawe dokumen saka awal, apa presentasi, ditulis kanggo dituduhake karo wong liya, makarya saka Infografis Maker, mula ana macem-macem gambar sing bisa digunakake kanggo nggawe dokumen tanpa wates, lan liya-liyane ...

Fantastis kanggo macOS dianyari dadi versi 2.5 kanthi warta penting

Nalika kita ngira manawa warta ing piranti lunak wis rampung nganti wulan September, bocah-bocah ing Flexibits wis rampung peer sadurunge Fantastical kanggo macOS dianyari dadi versi 2.5 kanthi warta penting, kayata ngusulake pangowahan ing sawijining acara utawa lengganan rapat. Com