Ganti warna jam bar menu nganggo Jam Cantik

Yen wis kesel karo warna ireng tradisional ing garis menu ndhuwur kanggo nuduhake wektu, kita bisa nggunakake Pretty Clock, aplikasi sederhana sing ngidini kita ngowahi warna wektu dadi kabeh sing dikarepake.

Ngatur tugas saben dina karo gTasks Pro

Nalika ngatur tugas saka Mac, salah sawijining aplikasi paling apik sing kasedhiya ing Mac App Store yaiku gTasks Pro, aplikasi sing uga nawakake integrasi karo Gmail.

Ngoptimalake clipboard kanthi Disalin

Nalika ngatur clipboard, ing Mac App Store kita bisa nemokake macem-macem aplikasi. Dina iki kita ngomong babagan Disalin, aplikasi sing menarik banget kanggo ngatur.