Pakar PDF

PDF Expert 2 kanggo Mac dianyari

We nggawa review aplikasi manajemen PDF paling apik kanggo Mac. Kanthi Ahli PDF, sampeyan ora bakal ana dokumen sing bisa nolak sampeyan.

ZoneClock Gratis kanggo wektu winates

Aplikasi gratis sing ditampilake sampeyan dina iki yaiku ZoneClock, sawijining aplikasi sing ngidini kita nampilake kaping patang beda ing bilah menu.

iFoto HDR gratis kanggo wektu winates

Aplikasi gratis sing ditampilake sampeyan dina iki yaiku iFoto HDR, sing miturut jeneng, ngidini kita njupuk foto HDR sawise nggabungake telung gambar