Cara nginstal Java ing macOS High Sierra

Ing versi macOS paling anyar, Apple mbusak dhukungan Java kanthi asli, mula kita kudu mbukak situs web Oracle kanggo ndownload piranti lunak Java kanggo muter konten sing digawe ing basa iki.

terminal

Cara mbukak Terminal ing Mac

Kita nuduhake sampeyan carane mbukak jendela Terminal ing Mac saka Finder, Spotlight, Launchpad utawa Automator. Mulai ngatur Mac OS saka baris printah lan gunakake paling akeh ing komputer Apple. Apa sampeyan ngerti Terminal apa? Kita bakal nyritakake babagan alat sing migunani iki.