Spotify

Spotify tekan 75 yuta pelanggan

Perusahaan Swedia nembe ngumumake angka paling anyar kanggo jumlah pangguna sing mbayar lan versi gratis, nganti 75 yuta pangguna.

Shazam mlebu ing Mac sampeyan

Uni Eropa wiwit nyelidiki tuku Shazam dening Apple

Uni Eropa wis miwiti investigasi babagan tuku Shazam dening Apple, kanggo ndeleng manawa perusahaan sing berbasis ing Cupertino menehi prioritas Apple Music lan ngrugekake layanan musik streaming liyane.

Iki minangka Apple Keynote iPhone 7 lan Apple Watch Series 2

Nggabungake macOS lan iOS ora ana ing rencana Tim Cook

Tim Cook negesake ing sawijining wawancara anyar yen dheweke ora ngrencanakake nggabungake macOS lan iOS, amarga kalorone bisa saling nglengkapi. Kita bakal ngerti apa sing kedadeyan karo program Marzipan kanggo gabungan aplikasi loro sistem kasebut.

Toko online ditutup

Toko Apple ditutup!

Sawetara jam sawise wiwitan acara Apple, kita duwe toko online merek ditutup! Kita ora jelas ...

Apple Pay

Pengumuman Apple Pay Cash anyar

Wong lanang saka Cupertino terus promosi produke. Paling anyar sing ditindakake yaiku teknologi pembayaran peer-to-peer Apple Pay Cash.