Apple Pay lagi wae mlebu ing Rusia

Sawetara dina kepungkur, kita ngumumake manawa Taiwan bakal dadi salah sawijining titik mandeg sabanjure kanggo Apple Pay, cara anyar kanggo ...

iPhone 7 lan Apple Watch

Nomer IPhone 7 (ora resmi)

Tanpa ngerti nomer resmi, macem-macem faktor mbantu kita ngerti. IPhone 7 bakal ana sekitar tokoh iPhone 6. Luwih apik tinimbang sing diarepake.

Apple TV 3 ora ndhukung maneh HomeKit

Apple TV 3 ora ndhukung maneh HomeKit

Apple mbatalake dhukungan HomeKit ing Apple TV 4 dadi yen sampeyan nganyari iOS 10, sampeyan ora bakal bisa nggunakake aplikasi Ngarep liwat piranti iki.

Simpenan Apple Watch wiwit kurang

Simpenan Apple Watch ing sawetara negara wiwit kurang, ing model baja lan aluminium, sing bakal ngonfirmasi presentasi generasi kaping loro.

Iki bisa dadi kasus iPhone 7

Iki bisa dadi kasus iPhone 7

Gambar anyar sing bocor ngungkap 7 inci, 4,7GB iPhone 256 sing kalebu AirPods nanging dudu adaptor jack Lightning sing misuwur

Napa kabel iPhone mesthi rusak?

Kita wis kedadeyan kabeh, kabel kilat pangisi daya iPhone kita rusak. Apa aksesoris ing level iPhone? Apa bakal ngatasi kekacoan iki?

Wawancara Tim Cook Ndhuwur

Tim Cook suwene 5 taun dadi CEO

Tim Cook ngrayakake 5 taun ing pucuk perusahaan. Ing sawijining wawancara sing diwartakake, dheweke nuli ngerti cara Apple wis berkembang wiwit pirang-pirang taun.

Pro MacBook Anyar katon

Pembaruan MacBook Pro patang taun mengko. Piranti anyar nganggo panel fungsi Oled lan tombol ID Tutul kanggo mbukak kunci lan tuku

Apple Music

Apple Music Kasedhiya ing Israel

Debut Apple Music ing Israel. Kayane negara sabanjure sing bakal teka yaiku Korea, yen nutup kesepakatan perdagangan. Rega Apple Music