Pusat Data Paling Ndhuwur

Gerakan Pusat Data Irlandia

Apple fokus kanggo ningkatake kabeh aspek bisnis. Pusat Data Irlandia minangka kunci kanggo mekar, nanging dheweke duwe masalah birokrasi.

Apple bakal netepi peraturan India

Pamrentah India njamin manawa Apple kudu netepi peraturan kasebut yen pengin mbukak Apple Store ing pungkasan taun 2017. Apa sing kudu ditindakake Apple?

Apple kelangan investor

Apple kelangan investor gedhe

David Tepper, salah sawijining investor paling gedhe ing Apple, ngilangi kabeh saham ing perusahaan kasebut. Kenapa Apple kelangan investor?

Toko iTunes wis ngancik 13

Toko musik digital iTunes Store sing diluncurake Apple ing taun 2003, umure mung dadi 13 taun, kanthi owah-owahan tren sing digunakake.

Wong enom luwih seneng Apple

Iki minangka kesimpulan sing bisa dijupuk saka survey anyar sing ditindakake dening perusahaan analisis Piper Jaffray ing antarane 6.500 remaja ...

Foxconn tuku Sharp sak rega regane

Kurang luwih sewulan kepungkur, kita ngandhani babagan maksud pabrikan iPhone lan iPad utama kanggo njupuk perusahaan Sharp sing ana ing ambang