Tautan kanggo ndownload iOS 9

Sampeyan saiki bisa ndownload betas sing kasedhiya kanggo iPhone lan iPad liwat link torrent saka postingan ing ngisor iki

Flying iPhone 6 Plus

Saka situs web rakuten, kita entuk tawaran sing wis dikarepake sawetara wektu, piranti model paling anyar kanthi diskon 25%

Gosip babagan iPad Pro bisa uga saya rame

Saiki yen prekara kasebut katon ora apik kanggo iPad, kanthi penjualan sing sithik, iki bakal dadi wektu paling apik kanggo ngluncurake iPad Pro, ayo ndeleng desas-desus paling anyar

Magzter, "netflix" majalah ing iPad

Magzter minangka kios majalah sing menehi tarif rata-rata kanggo maca kabeh majalah sing dikarepake tanpa watesan € 9,99 saben wulan. Ngerteni

Cara ndandani kesalahan iTunes (-54)

Apa sampeyan nemoni kesalahan (-54) nalika nyambungake iPhone iPad utawa menyang iTunes lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Ing kene sampeyan duwe solusi

Masa depan Kekaisaran Apple

Apple nggawe masa depan kanggo ngindhari pengalaman sing padha karo Nokia: produk lan layanan anyar kanggo macem-macem penghasilan

Apple, apa bisa mati sukses?

Kadhangkala kayane sukses tenan Apple ngidini dheweke nindakake apa wae kaya ngunggahake rega tanpa merenovasi apa-apa.

Apple nggawe maneh MacBook

apel dina iki ngejutake kita karo macbook anyar sing nggawa fitur, bentuk lan desain anyar sing beda-beda karo apa sing wis dingerteni nganti saiki.