Apple kultus

Pikiran babagan perbandingan karo kultus sing digawe saka kabeh penggemar Apple lan iDevices.

Apa minat Apple ing Beats?

Apple negosiasi akuisisi Beats kanthi rega 3.200 milyar dolar, nanging apa sing dikarepake Cupertino karo tuku aneh iki?

Apple nyewa Wearables

Ringkesan taun kerja pungkasan ing Apple, utamane ana gandhengane karo produk produk Wearables ing mbesuk.

Skema IPhone 6 bocor

Nyaring diagram saka iPhone 6 sing nuduhake anane rong model sing dibedakake karo ukuran layar

Apple lan Simpsons [Khusus]

Kita nganalisa bab The Simpsons "MyPods and Dynamite" sing kebak kiasan kanggo Apple, Steve Jobs lan produk apel

Cidra ing App Store

Cidra ing App Store

Sawetara pangembang ngapusi nggunakake trik kanggo adol lan ora bisa didol, kanggo menehi rating ulasan app sing valid.

Rong taun adhep-adhepan

Apel: rong taun adhep-adhepan

Tinjauan babagan kegiyatan Apple ing taun 2013 lan sing nunggu kita saka Apple ing 2014 babagan iPhone, iPad, iPod, Mac, iWatch, lsp.

Ringkesan Minggu Game Madrid

Applelizados wis nekani pameran game internasional, Game Week, kita bisa ndeleng kabar paling anyar sing diwenehake menyang para pemain taun iki

Laporan taunan Apple

Wingi Apple nglaporake laporan tahunan 2013 menyang Komisi Sekuritas Nasional Amerika Serikat, nawakake ide ...

Sapa sejatine Siri?

      Pirang taun kepungkur, khusus tanggal 4 Oktober 2011, sadurunge mati ...

Wallpaper iOS 7 anyar

Sawise "akeh ngobrol" Apple Keynote dina Selasa kepungkur, Apple ngluncurake versi Golden Master iOS 7 kanggo pangembang, ...

Pangowahan kasebut bakal ditindakake kanggo kepemimpinan Apple.

Wis luwih saka setahun ngomong babagan pangowahan sing bisa ditindakake lan sing lagi ditindakake ing Apple; Dheweke kaget karo papat inci, mini iPad paling ora nganggo garis desain sing apik banget, uga iOS 7 sing nganyari banget lan kemungkinan iPhone Rendah. Dina iki, rong dina sawise Keynote tanpa kaget, dheweke wis ngerti apa sing kita ajrih, sing saka Cupertino ngganti proses perusahaan.