'Shadowgun: DeadZone' katon ing Mac

Shadowgun: Deadzone, salah sawijining penembak sing paling terkenal ing platform seluler, menyang Mac gratis, ngidini sampeyan nyinkronake kemajuan.

Apa AppleCare regane mbayar?

Aku ora pengin ngrumati urip sampeyan, amarga sampeyan wis bisa ngobrol situs web Apple kanthi sawetara rincian sing diklarifikasi lan uga ...

Sejarah Apple: Apple II

Ing kene kita dadi dina Minggu maneh, nyemak sejarah perusahaan komputer paling gedhe lan paling apik, dina iki kita bakal ngobrol ...

Kisah Apple: Lisa Computer

Apple Lisa minangka komputer pribadi sing revolusioner sing dirancang ing Apple Computer nalika wiwitan taun 1980an. Proyek Lisa diwiwiti ...

IPhone 5 mungsuh 4S

Apple iPhone 5 anyar wis ana ing tangan kita. Kanthi layar sing luwih gedhe, prosesor sing luwih kuat utawa kamera sing luwih apik, ...

Singa Gunung, sak tenane

Saiki kita duwe Mountain Lion ing App Store, sistem operasi anyar Apple kanggo iMac, Macbook yaiku ...

wifi2me: ngakses jaringan wifi

Halo kanca-kanca applelizados, biyen wis ngobrol babagan iwep pro, program kanggo mbukak blokir jaringan wifi sing didownload ...

Entuk app !! Gratis!

Ya kanca-kanca Applelizados ing kene aku nggawa sampeyan link menyang kaca sing bakal nemokake KABEH aplikasi kanthi GRATIS ya ya ...

[CURIOSITIES] Babagan Steve Jobs

Dina Minggu iki, aku menehi penasaran babagan Steve Jobs, sawetara sing wis dingerteni, lan liyane uga ora pati ngerti. 1) Didol ...

[KHUSUS] Tablet Lumahing

Kaya sing sampeyan ngerteni, sawetara dina kepungkur Microsoft nampilake tablet kanthi jeneng codenamed Surface, minangka upaya dening ...

Cara njupuk gambar ing Mac

Akeh sampeyan, sing biasane nganggo Windows, pengin njupuk gambar layar lan golek sing seneng ing keyboard ...

Bebaya tuli saka iPods

Musik kanthi volume dhuwur suwe-suwe nyebabake gangguan pangrungon sing ora bisa dibalekake maneh. Nalika sawetara negara Eropa duwe ...

Cara ngresiki menu kontekstual «Bukak nganggo» Mac saka duplikat

Yen sampeyan pangguna sing apik lan nambani Mac kanthi apik, sanajan sampeyan ndeleng menu kontekstual "Bukak nganggo", sampeyan bakal ngerti manawa bisa rada kekacoan karo entri duplikat. … Kanggo ngatasi masalah, sampeyan mung kudu mbukak terminal lan ngetik salah sawijining kode ing ngisor iki, gumantung karo versi MAC OS X sing digunakake: Mac OS X versi 10.5 lan luwih dhuwur: /System/Library/Frameworks/CoreServices.framework/ Frameworks / LaunchServices .framework / Support / lsregister -kill -r -domain local -domain system -domain pangguna Versi sadurunge Mac OS X 10.5: /System/Library/Frameworks/ApplicationServices.framework/\Frameworks/LaunchServices.framework/Support/ lsregister \ - mateni -r -domain lokal -sistem domain -panganggo domain Sumber: Lifehacker.com

Sawetara perusahaan nggawe, lan perusahaan liyane nyalin ... Review

Mung 15 saka 50 perusahaan teknologi paling dhuwur ing donya nambah belanja ing riset lan pangembangan (R&D) taun kepungkur, kalebu Microsoft, Samsung, Google lan Apple. … "Sawise sampeyan ngluwihi level belanja tartamtu, ora ana bukti yen sumber daya R&D luwih akeh bakal entuk asil sing luwih apik," ujare Barry Jaruzelski, ahli inovasi ing Booz & Company.

Lotus Symphony 3.0 kanggo Mac OS X GRATIS, Review

Kajaba iku, saiki sampeyan bisa ngatur macem-macem aspek ing menu bar, spreadsheet bisa ngatasi grafis 3D, fungsi cathetan wis ditambahake supaya sawetara pangguna bisa kolaborasi nggawe dokumen lan saiki bisa masang file multimedia minangka video lan audio.

… Lotus Symphony 3.0 fitur: - Dhukungan kanggo skrip VBA. - Dhukungan standar ODF 1.2. - Dhukungan kanggo Office 2007 OLE. - Bar sisih anyar. - Kemampuan kanggo ngatur konten lan desain toolbar. - Kemampuan kanggo nggawe kertu bisnis lan label anyar. - Kamungkinan masang file video lan audio OLE. - Dhukungan kanggo dokumen master. - Dhukungan kanggo teks kanthi nyata. - Enkripsi file sing aktif lan proteksi sandhi file Microsoft Word lan Excel. - Dhukungan kanggo "Bukak ing jendela anyar", pangguna bisa nggunakake Command + ~ ing Mac OS. - Klip anyar saka galeri seni.

Colorware wis ngecet mini Mac

Aku seneng karo Colorware, perusahaan sing pancen darmabakti kanggo produk lukisan ing pirang-pirang perusahaan nanging utamane fokus ...

Masalah layar IMac 27 ″

http://www.youtube.com/watch?v=SjOxlxVz5Os&feature=player_embedded El iMac de 27 pulgadas es la nueva sensación de Apple en el terreno de los ordenadores, pero no…

Jonathan Ive nuduhake sethithik 'guwa'

http://www.youtube.com/watch?v=K8zL7WYze58&feature=player_embedded En Apple son bastante reacios a dejar pasar a la prensa y a las grabaciones en sus instalaciones, sobre…

Nganyari Kinerja 1.0

Udan wis udan saka kabeh masalah sing wis dialami sawetara pangguna karo hard drive, kajaba prilaku liyane ...

IPod Klasik dianyari

Ora umum yen Apple nindakake nganyari piranti lunak ing iPod sing luwih gampang, nanging wektu iki wis…

Snow Leopard lan 64 bit

Iki minangka masalah sing dakarepake bisa dirampungake ing versi pungkasan Snow Leopard, amarga yen ora ...

Ngatasi masalah kanggo MacBook Pro 2009 Noise

Sawetara dina kepungkur, prekara sing padha diandharake ing antarane Pembuat sing wis entuk MacBook Pro anyar, blog babagan Apple lan Mac saya akeh para penggemar perusahaan apel sing nggawe masalah cilik, nanging ora bisa dibantah, nuwuhake MacBook generasi sabanjure: yaiku swara 'suara bip' sing katon dumadakan ing komputer Mac kita.

Masalah karo iPod Nano 1G

Mesthi sampeyan maca tulisan iki lan sampeyan mikir manawa panulis nggawe kesalahan lan maca sumber sing wis ketinggalan jaman lan ...

Standardisasi Apple lan Charger: Berita, Pitakon, lan Spekulasi

Akeh sing wis diandharake babagan universalisasi pangisi daya lan mulane pilihan nggunakake pangisi daya sing padha kanggo kabeh gadget sampeyan preduli karo perusahaan sing ngasilake. Mula samesthine nganti taun 2010 ponsel bakal nampa biaya sing dibutuhake liwat mini-USB, kaya sing kasebut ing perjanjian sing ditandatangani tanggal 29 Juni, dening perwakilan saka 10 perusahaan seluler