AirPods

Apple nglawan lan nuntut Koss

Sawise tuntutan hukum sing ditindakake perusahaan Koss nglawan Apple amarga pelanggaran paten, Apple nuli nuntut tuntutan hukum liyane.

Apple wis ngirim topeng rai 7,5 yuta

Ing Apple, dheweke ngumumake yen wis ngirim 7,5 yuta layar ing saindenging jagad kanggo wong-wong sing gelut ing garis ngarep nglawan virus corona