apel-mbayar

Apple Pay arep mlebu ing Swedia

Miturut situs web Mac Pro, Swedia bakal dadi negara sabanjure sing nawakake teknologi pembayaran tanpa kontak Apple sing diarani Apple Pay.

Reset iPhone

Yen sampeyan arep adol iPhone utawa ngirim menyang layanan teknis, kita bakal nuduhake cara mbusak kabeh isine utawa mulihake iPhone menyang pabrik.