Wallpaper wwdc 2016

Wallpaper Retro WWDC 2016

Saben acara Apple teka, undhangan lan pangowahan warna logo Apple apik banget kanggo nggawe siji Wallpaper kanggo Mac utawa iPhone sampeyan

Toko iTunes wis ngancik 13

Toko musik digital iTunes Store sing diluncurake Apple ing taun 2003, umure mung dadi 13 taun, kanthi owah-owahan tren sing digunakake.