Koleksi Musik ing iTunes

Ngidini kabeh akun pangguna ing Mac kanggo ngakses musik ing hard drive sing kalebu koleksi musik sing diduweni pangguna liyane.

iTunes Match, setaun mengko

iTunes Match diluncurake luwih saka setahun kepungkur. Apa sing ditawakake layanan kasebut? Apa regane mbayar?

Kepiye Apple Nggawe Regane

Kebijakan dodolan Apple apik tenan: kabeh produk duwe rega sing padha meh padha ing ngendi wae, malah kanthi online.

IPod Klasik dianyari

Ora umum yen Apple nindakake nganyari piranti lunak ing iPod sing luwih gampang, nanging wektu iki wis…

Kanggo ngoptimalake AppleTV: NitoTV

AppleTV sok-sok butuh saran kanggo sawetara pilihan lan fungsi; dadi tanpa mikir kanthi cepet ing wektu iki, kita bakal ngomong babagan NitoTV, plugin sing janji bakal nggawe AppleTV dadi Pusat Media kanthi ora ana sing meri sapa wae ... lan aja ngucapake maneh manawa ana sing ilang! ;)

Masalah karo iPod Nano 1G

Mesthi sampeyan maca tulisan iki lan sampeyan mikir manawa panulis nggawe kesalahan lan maca sumber sing wis ketinggalan jaman lan ...