Podcast anyar

Podcast 13×26: Minggu Oscar

Kita nuduhake episode anyar saka podcast Apple ing ngendi kita ngomong sethithik babagan kabeh kalebu upacara Oscar

MacBook Pro 13 Anyar

Cara ngresiki layar Mac kita

Kadhangkala sampeyan kudu ngresiki layar Mac kita. Ing kene kita bakal nggawa sampeyan macem-macem solusi gumantung saka intensitas reresik.

XLoader

Malware XLoader wis mlebu Macs

Sampeyan bisa tuku rega 49 Euro ing web sing peteng lan nyerang komputer tanpa dipikirake manawa wis nginstal Windows utawa macOS.