Toko Teater Apple Tower bakal dadi pusat acara uga toko

Perusahaan sing berbasis ing Cupertino kasebut wis negosiasi karo Dewan Kota Los Angeles suwene luwih saka rong taun kanggo entuk persetujuan Sawise persetujuan kanggo ngowahi Tower Theatre lawas dadi Apple Store anyar wis ditutup, Apple wis ngumumake sawetara rencana karo fasilitas anyar kasebut.