iPhone 12

Cara nuduhake Wi-Fi saka iPhone

Yen sampeyan pengin nyambung menyang iPhone kanggo njupuk kauntungan saka data seluler, kene sampeyan bakal nemokake kabeh cara kasedhiya

Sampah MacOS

Cara mbebasake papan ing Mac

Yen hardisk sampeyan saya tambah akeh lan sampeyan kehabisan ruang, ing artikel iki kita bakal nuduhake sampeyan carane mbebasake ruang.

Layar pangilon Mac

Carane kaca layar Mac

Yen sampeyan pengin nggawe duplikat layar Mac ing piranti utawa monitor liyane, ing artikel iki kita bakal nuduhake sampeyan kabeh sing perlu kanggo ngerti.

M1

Cara nggabungake rong foto ing Mac

Kita nuduhake sampeyan carane sampeyan bisa nggabungake rong foto ing Mac kanthi gampang lan cepet nganggo aplikasi asli utawa pihak katelu

download foto ing Mac

Cara nyuda resolusi foto ing Mac

Yen sampeyan pengin nyuda resolusi lan, mulane, ukuran foto sampeyan, ing artikel iki, kita bakal nuduhake aplikasi sing paling apik kanggo nindakake.

MacBook 13 "bisa dadi sabanjure kanggo nganyari

Ganti lokasi tangkapan layar Mac

Cuplikan layar sing dijupuk ing Mac mesthi disimpen ing folder sing padha. Nanging sampeyan bisa ngowahi nggunakake sistem sing gampang iki.