iCloud

Cara metu saka iCloud ing Mac

Yen sampeyan arep adol Mac, sampeyan bisa uga kepengin ngerti kepiye cara mbusak kabeh data sing ana gandhengane karo akun iCloud.

macOS Mojave ing MacBook

Cara nganyari macOS Mojave

Nganyari sistem wis ganti lokasine kanthi mbebasake macOS Mojave lan ora bisa ditemokake ing Mac App Store.

Cara nggunakake Mac lawas kanggo cadangan gaya Kapsul Wektu

Thanks kanggo kualitas komputer Mac, kita bisa nggunakake wektu suwe. Sanajan ora ana ing garis depan pertempuran, Mac kanthi pirang-pirang taun Cara nggunakake Mac lawas kanggo serep gaya Kapsul Wektu, nggawe salinan serep tanpa kudu nyambungake disk apa wae menyang Mac

Siapke Touch Bar kanggo Safari ing macOS

Sawetara dina kepungkur, sampeyan wis ngomong babagan cara ngatur toolbar Safari kanggo macOS supaya luwih cocog karo kabutuhan lan Konfigurasi Touch Bar kanggo Safari ing macOS, supaya fungsi sing paling gampang digunakake langsung diakses saka keyboard.

Kacamata macbook

Setel toolbar Safari ing macOS

Aplikasi MacOS ora ditandhani karo kustomisasi sing akeh, nanging uga, kabeh nduweni prelu sing dibutuhake lan iki Sinau babagan cara ngonfigurasi toolbar Safari ing macOS, kanthi sawetara langkah sederhana, kanggo nyetel selaras karo selera sampeyan

Warta ID Apple

Cara ngerti nalika nggawe ID Apple

Apa sampeyan pengin ngerti kapan tanggal nggawe ID Apple? Kita mulang supaya sampeyan bisa nemokake liwat panggunaan iTunes lan riwayat tuku

Tampilan Mac ireng lan putih

Cara nguripake layar Mac dadi ireng lan putih

Apa sampeyan kudu nggarap layar Mac kanthi warna ireng lan putih? macOS nduweni fitur serial sing ngidini sampeyan bisa kerja kanthi cara kaya ngono. Iki ditujokake kanggo wong sing duwe masalah penglihatan

macOS-Dhuwur-Sierra-1

Cara mateni koreksi otomatis ing macOS

Ing luwih saka siji kesempatan, mateni koreksi otomatis macOS bisa dadi pilihan sing paling apik nalika korektor ora mandheg ngowahi kabeh sing kita tulis.

atur lengganan macOS iTunes

Cara ngowahi lengganan Apple saka Mac liwat iTunes

Apa sampeyan pengin sinau cara ngatur lengganan iTunes? Ing kene kita menehi tutorial cilik sing bakal ngidini sampeyan ngerti pirang-pirang lengganan sing isih valid, cara lengganan utawa carane nganyari

MacBook Mikroskop

Cara nemokake nomer seri Mac

Ngerti nomer seri Mac bisa ngidini kita ngerti kanthi cepet status babar pisan Mac kita, nanging uga ngidini Apple ngerti kabeh spesifikasi peralatan kita.

safari

Cara mateni lan mbusak cookie ing Safari

Yen sampeyan wis bosen ndeleng kepiye browser sampeyan luwih ngerti babagan sejarah telusuran tinimbang sampeyan dhewe, mula bakal teka wektu kanggo mbusak cookie saka browser kita.

opsi IP kamuflase

Cara ndhelikake IP

Kita nawakake macem-macem alternatif kanggo ndhelikake IP ing Mac. Opsi kasebut nggunakake proxy, VPN utawa browser internet kanthi pilihan sing apik sing ngidini sampeyan browsing kanthi pribadi lan ora ninggalake jejak.

Cara nginstal Java ing macOS High Sierra

Ing versi macOS paling anyar, Apple mbusak dhukungan Java kanthi asli, mula kita kudu mbukak situs web Oracle kanggo ndownload piranti lunak Java kanggo muter konten sing digawe ing basa iki.

WhatsApp bakal nuduhake data pangguna karo Facebook kanggo nuduhake pariwara sing ditarget

Cara mbusak data Facebook saka macOS

Yen sampeyan ngira wayahe wis dadi panyedhiya data menyang Facebook, sampeyan bisa miwiti kanthi mbusak tilak Facebook ing Mac kanthi nindakake langkah-langkah ing ngisor iki.

Cara ngganti basa Mac

Tutorial kanggo ngerti cara ngganti basa Mac sing digunakake ing macOS. Yen sampeyan wis tuku komputer Apple ing luar negeri utawa lelungan lan pengin ngganti basa sistem utawa keyboard, kita bakal nuduhake carane nindakake langkah-langkah.

File DMG

File .Dmg

Apa sampeyan pengin ngerti apa file DMG kasebut? Ketik banjur temokake cara mbukak jinis file macOS lan aplikasi sing dibutuhake kanggo mbukak ing sistem operasi liyane kayata Windows. Yen sampeyan pengin ngerti sing padha karo ekstensi ISO ing Windows lan ing artikel iki, kita nuduhake sampeyan carane bisa nggarap kasebut.

Instalasi Kodi ing Mac

Cara nginstal Kodi ing Mac

Apa sampeyan pengin nggunakake Kodi ing Mac kanggo muter video, musik utawa gambar? Kita menehi pandhuan kanggo nginstal ing komputer Apple

Goleki file duplikat ing iTunes 12

Fungsi kanggo nuduhake duplikat item wis ana ing iTunes ing pirang-pirang versi, nanging ing iTunes 12 luwih didhelikake. Ngerti carane nemokake.

4 cara kanggo milih file ing Mac

Milih file ing macOS minangka proses sing gampang banget, proses sing bisa kita lakoni kanthi macem-macem cara, gumantung karo kabutuhan.

Cara ngreset clipboard ing Mac

Papan ketik Mac ora cocog kanggo sampeyan? Ing kene, kita menehi sampeyan sawetara cara supaya sampeyan bisa miwiti maneh tanpa kudu miwiti maneh maneh Mac kanthi lengkap

Counter tembung kanggo TextEdit

Cara ngetung tembung ing TextEdit

TextEdit minangka prosesor tembung gratis sing populer kanggo komputer Mac. Nanging, prelu tembung counter. Ing kene kita ngrampungake

Airplay Mac OS X lan Samsung TV

Layar Mac Mirror menyang Smart TV

Cara Mirror Layar Mac OS X menyang Samsung Smart TV liwat AirPlay lan Cara Alternatif Liyane. Lali babagan kabel supaya bisa nampilake mirroring

Cara nginstal Sierra saka awal

Tutorial kanggo nginstal Sierra saka awal, langkah demi langkah. Sinau babagan cara nginstal macOS 10.12 kanthi gampang lan tanpa masalah ing kene.

Cara ndownload buku gratis kanggo iPad

Kaca kanggo ndownload buku gratis

Apa sampeyan nggoleki kaca kanggo ndownload buku gratis? Ketik lan temokake situs web paling apik kanggo ndownload buku kanthi gampang, cepet lan gratis!

Keyboard Spanyol utawa ISO Spanyol?

Keyboard ISO Spanyol utawa Spanyol?

Ora yakin apa sing kudu dipilih, yen keyboard Spanyol utawa ISO Spanyol ing Mac sampeyan? Tututi tutorial iki kanggo ngerti kabeh tata letak keyboard ing Mac

Nada dering kanggo iPhone gratis

Nada dering kanggo iPhone

Apa sampeyan pengin nada dering kanggo iPhone? Temokake carane ndownload nada dering gratis utawa nggawe melodi supaya sampeyan bisa nikmati lagu minangka nada dering

Reset iPhone

Yen sampeyan arep adol iPhone utawa ngirim menyang layanan teknis, kita bakal nuduhake cara mbusak kabeh isine utawa mulihake iPhone menyang pabrik.

Monitor Kegiatan OS X

Manajer tugas?

Temokake cara nggunakake monitor kegiatan ing OS X lan rahasia sing didhelikake aplikasi iki ing Mac sing tumindak minangka manajer tugas.