Cara njupuk gambar ing Mac

Kita mulang sampeyan carane njupuk gambar ing OS X lan kabeh trik lan rahasia sing didhelikake utilitas iki kanggo njupuk gambar ing Mac.

Rekam audio ing Mac

Cara ngrekam swara ing Mac

Kita mulang sampeyan carane ngrekam swara utawa audio nggunakake Mac. Temokake program apa sing kudu digunakake utawa bahan sing dibutuhake kanggo njupuk audio saka OS X.

Cara ngowahi Foto Langsung dadi GIF

Kanthi iPhone 6S anyar, sampeyan bisa njupuk Foto Langsung nanging bisa dituduhake, sampeyan kudu ngowahi dadi GIF lan dina iki bakal dikandhani carane nggawe

Cara ngowahi Cathetan Swara ing iPhone

Sawise sinau babagan carane ngrekam lan nuduhake Cathetan Swara saka iPhone, dina iki kita nuduhake sampeyan cara nyunting rekaman kanthi cara sing gampang banget

Cara nggunakake Peta ing Apple Watch

Apple Watch bisa, lan kudune, migunani banget. Nggunakake Maps ing jam tangan iku gampang banget lan migunani, saiki kita critakake carane nindakake

Kepiye cara nggawe bisu Siri

Dina iki, kita mulang sampeyan supaya Siri ora bisa ngomong nalika headphone wis nyambung nalika nuduhake jawaban liwat teks ing layar

Cara nggawe grup ing Kontak

Ing tutorial sederhana lan cendhak iki, sampeyan nuduhake sampeyan nggawe grup kontak ing tanggalan supaya bisa diakses ing kabeh piranti

Cara ndandani kesalahan iTunes (-54)

Apa sampeyan nemoni kesalahan (-54) nalika nyambungake iPhone iPad utawa menyang iTunes lan sampeyan ora ngerti apa sing kudu ditindakake? Ing kene sampeyan duwe solusi