Nyepetake wiwitan Mac

Solusi sederhana supaya bisa nyepetake wiwitan Mac yen sampeyan wis ngerteni kelambatan

Recovery OS X

Perlindhungan liyane kanggo Mac Sampeyan wis ngerti manawa sistem Mac OS X aman banget lan meh ...

Endi gigabyte ing hard driveku?

Penjelasan babagan apa sing kedadeyan nalika tuku Mac lan nalika ndeleng kapasitas hard drive ing sistem, kita bisa ndeleng manawa kurang iklan.

Koleksi Musik ing iTunes

Ngidini kabeh akun pangguna ing Mac kanggo ngakses musik ing hard drive sing kalebu koleksi musik sing diduweni pangguna liyane.

Tombol utawa opsi "Alt" ing OS X

Kita nemokake apa tombol Alt utawa Option ing Mac. Apa rahasia sing didhelikake tombol iki? Aja lali amarga menehi akses menyang macem-macem fungsi.

Konfigurasi Pesen ing OS X

OS X menehi kita kesempatan kanggo nggunakake Mac kanggo ngirim lan nampa pesen nggunakake macem-macem akun email lan nomer telpon minangka pengenal.

wifi2me: ngakses jaringan wifi

Halo kanca-kanca applelizados, biyen wis ngobrol babagan iwep pro, program kanggo mbukak blokir jaringan wifi sing didownload ...

Entuk app !! Gratis!

Ya kanca-kanca Applelizados ing kene aku nggawa sampeyan link menyang kaca sing bakal nemokake KABEH aplikasi kanthi GRATIS ya ya ...

Cara njupuk gambar ing Mac

Akeh sampeyan, sing biasane nganggo Windows, pengin njupuk gambar layar lan golek sing seneng ing keyboard ...