Kita mulang supaya ndandani perpustakaan yen menehi masalah ing Foto

app-photos-osx

Aplikasi Foto sing wis suwe, biasane bisa digunakake kanthi sampurna, nanging saben wektu bisa uga gagal sing ora dikarepake wiwit ora bisa ngakses foto tartamtu, impor foto sing gagal, gambar cilik sing ilang ... malah nganti aplikasi beku kabeh, ora duwe pilihan, nanging mung nutup lan mbukak maneh kanthi ngarep-arep supaya kabeh dadi apik.

Yen nemokake bug ing masalah manajemen perpustakaan, bisa diaktifake kanthi manual ndandani perpustakaan foto apa wae lan ing umume kasus bakal cukup kanggo ngatasi masalah kasebut. Nanging, sanajan ndandani perpustakaan mesthine bisa ngatasi masalah kasebut ing ndhuwur, luwih becik sampeyan nggawe serep Mac lan perpustakaan foto menyang Time Machine utawa program sing biasa sadurunge miwiti ndandani.

Perbaikan-foto-perpustakaan-foto-0
Kanggo nindakake, kita mung bakal mbukak foto yen mbukak aplikasi lan mbukak maneh nanging wektu iki terus tombol Cmd + Alt sadurunge ngeklik lambang Foto. Sawise mbukak program, pesen bakal katon ing aplikasi kasebut kanggo ngonfirmasi manawa perpustakaan foto bakal didandani.

Sabanjure kita bakal ngeklik Diposake lan kita bakal weruh garis progres ing sisih ngisor sing bakal kurang luwihs gumantung saka kacepetan proses peralatan, ukuran perpustakaan lan faktor liyane. Yen sawise ndandani iki, kita bisa ndeleng manawa durung bisa ngatasi masalah kasebut, kita bisa nggunakake iPhoto maneh ing panggonane lan nindakake operasi sing padha kanggo ndandani perpustakaan ing aplikasi kasebut sadurunge pindhah menyang perpustakaan kaya sing wis dijelasake. ing entri liyane iki.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

17 komentar, tinggalake sampeyan

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.

  1.   Julian ngandika

    Aku duwe pitakon, aku duwe masalah sing padha karo Iphone 4, perpustakaan ora bakal mbukak, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

  2.   Andrea ngandika

    Aku duwe masalah, perpustakaanku ora nutup, aku entuk pesen sing ujar nutup perpustakaan nanging aku ngenteni suwe yen ditutup lan ora ana apa-apa. Aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, sing paling ala yaiku yen ora nutup aku ora bisa mateni komputer.

  3.   rocio ngandika

    Aku duwe masalah, perpustakaanku ora nutup, aku entuk pesen sing ujar nutup perpustakaan nanging aku ngenteni suwe yen ditutup lan ora ana apa-apa. Aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, sing paling ala yaiku yen ora nutup aku ora bisa mateni komputer

  4.   Raul rodriguez ngandika

    Aku duwe masalah, perpustakaanku ora nutup, aku entuk pesen sing ujar nutup perpustakaan nanging aku ngenteni suwe yen ditutup lan ora ana apa-apa. Aku ora ngerti apa sing kudu tak lakoni, sing paling ala yaiku yen ora nutup aku ora bisa mateni komputer

    1.    paula ngandika

      Mangkono uga kanggo aku, aku ora ngerti apa sing kudu ditindakake

  5.   ariel mariani ngandika

    Halo, aplikasi Foto ora mbukak, apa sing kudu ditindakake ing kasus iki?
    Matur suwun kanca.

  6.   NACHO ngandika

    Aplikasi foto ora mbukak uga aku wis nggawa menyang sawetara situs lan ora ngandhani apa sing kedadeyan, matur nuwun

  7.   louis vega ngandika

    Banget, iku wis dilayani kula. Salam

  8.   jaime alfredo escobar lillo ngandika

    Hai, aku duwe masalah gedhe. Gawe perpustakaan foto, wingi aku njupuk file lan dina iki ora ana file sing ditampilake! Ora ana ing kertas, aku mriksa Mesin Time wis digawe serep, uga ora bisa diakses. Aku iso opo ?? saiki aku curiga manawa dheweke kudu ndhelik ana ing kana lan aku ora ilang. Tulung tulung!

  9.   Pablo lopez ngandika

    Halo, aku entuk poster iki »Foto kudu ditutup amarga perpustakaan ora kasedhiya maneh utawa data wis rusak» apa sing kudu daklakoni?

    1.    Aneli ngandika

      Halo, aku wis ngatasi yen sampeyan pengin ngirim email utawa apa-apa lan aku bakal mbantu ngrampungake

  10.   Sergio ngandika

    Wis pirang-pirang taun Mac dadi Mac lan duwe pirang-pirang ... nanging perpustakaan foto katon kaya sampah, nuwun sewu. Tansah diblokir. Aku kudu dibagi dadi potongan (saiki aku udakara 80 gb) lan wiwit 20 isih ana masalah yen bisa ditanggulangi ing mac paling anyar. Mbangun maneh lsp ... Kayane luwih becik mung nyimpen wektu file.

  11.   Laura ngandika

    Aku duwe masalah karo iPhone 6, perpustakaan foto aktif lan aku ora pengin duwe, dadi masalah yen bisa nuduhake foto, kenapa katon lingkaran sing jarene ndandani lan saka kana ora kedadeyan , sanajan aku ora duwe sinyal Wi-Fi, foto kabur lan ing ngisor tandha. Aku wis mulihake lan aku nggawe serep iCloud maneh kenapa ora menghargai kabeh potretku, nanging terus padha, luwih becik dipateni lan jarene yen sajrone 30 dina kabeh bakal dihapus lan aku ora pengin mbusak potret, Aku ora ngerti kepiye maneh nggawe perpustakaan Foto minangka kesalahan sing paling gedhe, aku luwih seneng ora duwe dhukungan apa-apa tinimbang gelut karo iki, apa sing kudu aku lakoni?

  12.   Alessia ngandika

    Halo! Ing wayah wengi aku pindhah fotoku saka ponsel menyang perpustakaan macbook, perpustakaan dibukak kanthi apik. Banjur aku pengin mindhah 900 poto menyang USB lan ora bisa dimuat, aku nutup perpustakaan kanthi ide mbukak maneh kanggo miwiti operasi maneh nanging dadi beku ing "nutup perpustakaan foto" lan saiki ora mbukak! Apa sing kudu tak lakoni? Aku ora pengin kelangan kabeh potret ala sing disimpen saiki!

  13.   Tenza sing resik ngandika

    Aku uga ora bisa ninggalake perpustakaan, kepiye aku kudu nindakake?

  14.   Juan Carlos Menendez ngandika

    Aku duwe masalah karo perpustakaan foto; Nalika nyoba mbukak, katon "nutup perpustakaan", wis pirang-pirang dina lan ora bisa digunakake; kedadeyan sawise nganyari piranti lunak menyang SIERRA, apa sampeyan bisa nulungi aku?
    Gracias

  15.   Peksan ngandika

    Halo, aku mung ngaco karo komputer. Aku miwiti mbusak akeh file amarga panyimpenan ing bagean "liyane" meh kabeh memori. Kasunyatane saiki aku ora bisa mbukak aplikasi foto, mula aku kudu instal maneh aplikasi kasebut. Apa ana sing bisa nulungi aku?