Kita nyoba basis pangisian daya kanggo Apple Watch lan iPhone saka Oittm [Review]

Ing pasar saiki kanggo aksesoris Apple Watch, iPhone, Mac lan piranti liyane sing digunakake saben dina, akeh banget. Ing kasus iki, produk sing pengin dibahas saiki yaiku basis pangisian daya kanggo Apple Watch lan iPhone.

Iki minangka basis kanthi desain sing digunakake lan kanthi bahan konstruksi ing dhuwur produk sing dikarepake, ing antarane aluminium sing misuwur. Oittm minangka salah sawijining merek aksesoris kanggo Apple Watch, iPhone lan piranti liyane sing nduweni sejarah dawa ing pasar lan mula ngerti apa sing dibutuhake para pangguna ing babagan iki.

Dock ngisi daya Oittm

Ing pangertene iki, mula kudu dingerteni wiwit wiwitan kita ora mung duwe basis pangisian daya kanthi opsi kanggo nambah Apple Watch lan iPhone. Basis Oittm uga nambah telung port USB jinis A ing sisih mburi sing ngidini total nganti 5 ide bisa diisi sekaligus. Kita bisa nggunakake pangkalan kanggo kabeh piranti: Apple Watch (kaloro 38 lan 42mm), iPhone, mini iPad, Apple Pencil, Siri Remote saka Apple TV utawa iPod Touch, lan kita uga duwe telung bandar liyane ing mburi.

Apa sing ditemokake ing kothak kasebut

Iki minangka titik penting amarga basis pangisian daya nambah kabeh sing sampeyan butuhake kajaba kanggo ngisi kabel. Kasedhiya kabel sing kasedhiya saka pangkalan pengisian daya nganti arus listrik, pangkalane dhewe «kanthi backrest» kanggo nyelehake iPhone, sawetara karet karet sing ngidini kita nyelehake iPhone utawa tanpa tutup protèktif (luwih utawa luwih kurang kekandelan Lightning) lan sepasang tali velcro supaya kabel pengisi daya ora dibuntel ing njero pangkalan.

Basis kasebut nduweni tutup sing bisa dicopot kapan kita pengin lan ing endi kabel sing ngidini kita ngisi idhise tetep disimpen. Ing pangertene iki, kajaba USB sing ana ing mburi, kabeh kabel bakal diklumpukake.

Desain lan manufaktur bahan

Iki penting kanggo kabeh wong lan minangka basis pengisian daya sing bakal katon dening kabeh wong, mula desaine kudu apik lan fungsional. Ing pangerten iki, kita ora duwe kabantahan wiwit saiki basis Oittm duwe desain sing apik banget. Ukurane 20 x 9 x 3,7 cm lan cRating daya yaiku: 110-240V AC. Frekuensi AC: 50 / 60HZ / Output: DC 5V / 2.4A (Maks)

Ing bahan manufaktur sing ditemokake aluminium kanggo sisih ngisor lan ABS tahan geni ing liyane. Bener yen ing pangertene iki bisa uga katon ala, nanging luwih becik ora ngrusak Apple Watch dhewe utawa basis nalika ngisi daya. Bagean sing dipasang piranti digawe saka plastik. Uga tambah sawetara karet karet ing sisih ngisor pangkal supaya ora kesandhung ing meja. Produsen (kaya akeh liyane) menehi saran supaya kita mencopot basis nalika kita adoh saka omah kanthi wektu sing suwe lan kanthi cara iki supaya ora ana masalah.

Rega

Babagan rega sing bisa diarani bisa disetel karo kualitas pangkalan umume lan saiki kita bisa nemokake Amazon regane 34,99 euro kalebu pengiriman. Oittm duwe sejarah sing dawa nggawe aksesoris kaya basis aluminium iki lan tanpa mangu-mangu, iki katon ing produk. Sejatine kita ngadhepi basis sing pancen disaranake lan fungsional kanggo sing pengin ngisi Apple Watch ing meja bengi.

Kanggo sing maca, aku saka Mac, kita wis entuk kode diskon sing kita tinggalake ing kene supaya kabeh wong bisa nikmati. Nalika tuku tuku nggunakake código TBQH2HVS  lan sampeyan bakal nampa diskon 30% ing basis Oittm kanthi perak. Kanggo dhasar saka warna ireng yen sampeyan nggunakake kode A9SFGEGI Sampeyan ora bakal bisa ndeleng diskon, nanging sampeyan bakal oleh hadiah ing dompet.

Basis pangisian daya oittm
  • 34,99

Pros

  • Desain lan manufaktur bahan
  • Kamungkinan nambah nganti 5 piranti sing dikenani biaya
  • Fitur lan rega

Contra

  • Ora nambah kabel
  • Kanggo ngisi daya iPhone / iPad, sampeyan butuh kabel asli

Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.