Kita wis duwe tanggal resmi WWDC 2021. Bakal ana ing wulan Juni

WWDC bakal ana ing wulan Juni 2021

Apple duwe diumumake resmi WWDC taun 2021 kanthi motto "Cahya lan Lah". Taun iki, konferensi kasebut bakal diwiwiti wiwit tanggal 7 Juni nganti 11 Juni. Ing WWDC 2021, Apple kemungkinan bakal mbukak masa depan platform piranti lunak, kalebu iOS 15, macOS 12, watchOS 8, lan liya-liyane. Bakal dadi taun kapindho kanthi berturut-turut, Apple bakal dadi tuan rumah konferensi pangembang global virtual amarga pandemi COVID-19.

Kanggo taun kapindho berturut-turut, Apple bakal nganakake WWDC kanthi virtual lan wis nemtokake tanggal kasebut. Bakal sabanjure 7 Juni. Ing taun kepungkur, WWDC virtual akeh dipuji amarga mbantu nggawe konferensi luwih klebu kanggo kabeh, utamane amarga biaya sing biasane digandhengake karo plancong ing San Jose, California kanggo konferensi kasebut. Tim Cook promosi yen WWDC 2020 narik 22 yuta pamirsa ing kabeh siaran Apple. Dheweke bisa nglumpukake 72 jam konten video pangembang lan njaga 4.500 laboratorium saben wong.

Bar kanggo edhisi anyar iki pancen dhuwur banget, nanging yen ana wong sing bisa ngluwihi, mesthine Apple dhewe. Nyatane, perusahaan ngumumake WWDC taun iki kaya ing ngisor iki:

Konferensi Pengembang Saindering Apple teka ing layar cedhak sampeyan, 7-11 Juni. Gabung karo komunitas pangembang ing saindenging jagad kanggo program online kanthi ngumumake, sesi, lan lab sing nyenengake tanpa biaya tambahan. Sampeyan bakal weruh platform, alat, lan teknologi Apple paling anyar kaping pisanan, supaya bisa gawe aplikasi lan game paling inovatif nganti saiki.

Bakal 'ditawakake wawasan unik babagan masa depan iOS, iPadOS, macOS, watchOS lan tvOS ». Susan Prescott, wakil presiden hubungan pangembang Apple, nambahake perkara kasebut ing rilis pers:

"Kita seneng nggabungake pangembang saben taun ing WWDC kanggo sinau babagan teknologi paling anyar lan nyambungake karo insinyur Apple. Kita ngupayakake nggawe WWDC 21 paling gedhe lan paling anyar nganti saiki, lan kita seneng nawakake pangembang Apple alat anyar kanggo ndhukung amarga nggawe aplikasi sing ngowahi cara urip, kerja lan muter.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.