Kita wis ngerti tanggal rilis seri sci-fi Invasi ing Apple TV +

mlebu

Apple wis resmi ngumumake tanggal rilis seri fiksi ilmiah sabanjure sing teka ing layanan video streaming. Kita ngomong babagan Penjajahan, drama luar angkasa sing bakal nggayuh program Apple TV + tanggal 22 Oktober, seri sing nuduhake kita a invasi asing saka macem-macem perspektif ing saindenging jagad.

Konco seri iki yaiku Simon Kinberg, sing misuwur Deadpool y Ing Martian. Telung episode pertama bakal ditayangake tanggal 22 Oktober. Lan saben dina Jum'at, episode anyar bakal diluncurake nganti rampung musim pertama, musim sing kasusun saka 10 episode.

Seri kasebut dibintangi Sam Neill (Jurassic Park), Shamier Anderson (Awake), Golshifteh Farahani (Ekstraksi), Firas Nassar (Fauda) lan Shioli Kutsuna (Deadpool 2).

Teaser kanggo seri anyar iki nuduhake seri gambar cepet saka bencana sing kedadeyan ing bumi ancaman asing ora ditampilake kapan wae.

Penjajahan iku ditulis lan diprodhuksi dening Kinberg Weil lan Jakob Verbruggen dikenal kanggo seri Wong asing y Mburu. Ing produksi eksekutif seri iki, kita bakal ketemu Andrew Baldwin (Pengunjung), Audrey Chon (The Twilight Zone), Amy Kaufman (Mangkene carane dheweke ndeleng kita) lan Elisa Ellis, ditambah karo Katie O'Connell Marsh (narcos, Hannibal)

Musim kapisan iki kasusun saka 10 episode lan duwe akeh kertu suara kanggo nganyari maneh kanggo musim kaping loro, luwih-luwih yen kita ngelingi manawa jumlah produksi lan rilis sing kasedhiya ing Apple TV + isih sithik sanajan ana konten anyar sing terus dirilis.


Konten artikel kasebut sesuai karo prinsip kita yaiku etika editorial. Kanggo nglaporake klik kesalahan Kene.

Dadi pisanan komentar

Ninggalake komentar sampeyan

Panjenengan alamat email ora bisa diterbitake. Perangkat kothak ditandhani karo *

*

*

  1. Tanggung jawab data: Miguel Ángel Gatón
  2. Tujuan data: Kontrol SPAM, manajemen komentar.
  3. Legitimasi: idin sampeyan
  4. Komunikasi data: Data kasebut ora bakal dikomunikasikake karo pihak katelu kajaba kanthi kewajiban ukum.
  5. Panyimpenan data: Database sing dianakake dening Occentus Networks (EU)
  6. Hak: Kapan wae sampeyan bisa matesi, mulihake lan mbusak informasi sampeyan.